Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek legyünk nagyon...

Ellenzékiek legyünk nagyon őszinték már úgyis mindegy, nem lett brutál nagy hiba ez a Márki-Zay?

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 20:49
A kérdező szavazást indított:
Hát igen, Dobrev mégiscsak jobb lett volna.
Most már Jakabra szavaznék.
Teljesen rendben van, vállalható minden, ő fog a legtöbb embert hozni.
38 szavazat
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem szimpatikus Zay, de rá fogok szavazni, mert a Fideszt többet nem szeretném látni.
2022. márc. 25. 20:50
 2/37 anonim ***** válasza:
22%
Hatalmas nagy hiba volt, még ferivel is jobban jártunk volna, annak ellenére amit ő maga tett annó, illetve annak ellenére amit a fidesz csinál...
2022. márc. 25. 20:56
 3/37 anonim ***** válasza:
38%

1-es!

Ezzel a felfogással lesz igazán baj, ha hatalomra kerülnek.

Már több hasonló kérdés alá leírtam, hogy helyi szinten nálunk már "bizonyítot" Márki-Zay politikája,a polgármester a választások előtt, 2019-ben azt mondta, hogy minden tekintetben Márki-Zay politikáját, felfogását fogja képviselni.

Nos, olyan jól képviseli, hogy a mozgalom helyi tagjai közül is akad, akik ellene fordultak már, a beígért fejlesztések sehol sincsenek, elvileg "spórolás" van, de nem látjuk, hogy hová kerül a megspórolt pénz.

Mindez azért, mert az emberek "csak ne a Fideszes nyerjen" alapon döntöttek... rosszul...

Most meg várják a 2024-es önkormányzati választást, hogy kivágják a székükből ezeket...

2022. márc. 25. 20:56
 4/37 anonim ***** válasza:
70%
A jobboldal rettegését elnézve telibe trafáltunk, ő lett az ász, a csúcs.
2022. márc. 25. 21:00
 5/37 anonim ***** válasza:
52%

A mozgalom mely tagjai fordultak ellene?

Itt van, hogy az ígéretei közül eddig mennyit teljesített Márky-Zay (azért a "sehol sincsenek"-nél kicsit több):

[link]

2022. márc. 25. 21:02
 6/37 anonim ***** válasza:
44%

5-ös!

Nem Hódmezővásárhelyről beszélek.

Hanem egy olyan településről, ahol a MZP által létrehozott MMM helyi összeverődése végez ámokfutást, a polgármester Márki-Zay-féle politikát folytat.

Remélhetőleg nem kell április 3 után az egész országnak megtapasztalni, ami itt megy.

2022. márc. 25. 21:06
 7/37 anonim ***** válasza:
38%

Egy település, amit nem nevezünk meg, de higgyétek el, hogy igaz! Fideszes vagyok! Állításokat mondok bármiféle alátámasztás nélkül! Kezeljétek tényként!

Köszi 6-os :D

2022. márc. 25. 21:14
 8/37 anonim ***** válasza:
50%

A közvélemény kutatások szerint maximum a kétharmad elvesztésétől kell rettegni a fidesznek. Az elmúlt években erre is felkészültek a jogszabály módosításokkal. Szóval ha nem lesz meg a kétharmad az ellenzék akkor is csak biodíszlet lesz a parlamentben, sikerül megakadályozni a szándékos gazdasági károkozásukat. Pedig mennyire készülnek rá.

2022. márc. 25. 21:19
 9/37 anonim ***** válasza:
40%

Volt egy előválasztás, bárki bele szólhatott tiszteletben kell tartani.

Nekem szimpatikus MZP de igazábol az ellenzéki EGYSÉG a lényeg nem a min. jelölt személye.

2022. márc. 25. 21:20
 10/37 anonim ***** válasza:
64%

szerintem nem volt hiba.

annyi, hogy láthatóan nagyon megviselte úgy kb januártól, hogy nem álltak be mögé a pártok és kb egyedül kellett végig tolja a kampányt, a helyett, hogy az összes párt ott állt volna mögötte tettleg, ahogy az meg volt beszélve.

ettől függetlenül egy szava sem volt erre, hanem kitartott és végigtolta.

mert szerintem a legtöbb ember azt mondta volna, hogy nem ez volt megbeszélve hogy itt maradok egyedül...és lelépett volna.

ő viszont maradt.

annyi, hogy valahol szomorú, hogy a stábjában nem volt senki, aki megmondja neki, hogy soha se magyarázkodjon, mert 1 hét múlva mindenki elfelejti eleve amivel támadják, és hogy a kevesebb több.

mert pont ezekkel nyerte meg az előválasztást is.

de nagyon remélem, hogy nyerni fog és a parlamentben ugyanúgy vigyázzba állítja a fideszeseket majd mint vásárhelyen.

2022. márc. 25. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!