Ellenzékiek legyünk nagyon őszinték már úgyis mindegy, nem lett brutál nagy hiba ez a Márki-Zay?
1-es!
Ezzel a felfogással lesz igazán baj, ha hatalomra kerülnek.
Már több hasonló kérdés alá leírtam, hogy helyi szinten nálunk már "bizonyítot" Márki-Zay politikája,a polgármester a választások előtt, 2019-ben azt mondta, hogy minden tekintetben Márki-Zay politikáját, felfogását fogja képviselni.
Nos, olyan jól képviseli, hogy a mozgalom helyi tagjai közül is akad, akik ellene fordultak már, a beígért fejlesztések sehol sincsenek, elvileg "spórolás" van, de nem látjuk, hogy hová kerül a megspórolt pénz.
Mindez azért, mert az emberek "csak ne a Fideszes nyerjen" alapon döntöttek... rosszul...
Most meg várják a 2024-es önkormányzati választást, hogy kivágják a székükből ezeket...
A mozgalom mely tagjai fordultak ellene?
Itt van, hogy az ígéretei közül eddig mennyit teljesített Márky-Zay (azért a "sehol sincsenek"-nél kicsit több):
5-ös!
Nem Hódmezővásárhelyről beszélek.
Hanem egy olyan településről, ahol a MZP által létrehozott MMM helyi összeverődése végez ámokfutást, a polgármester Márki-Zay-féle politikát folytat.
Remélhetőleg nem kell április 3 után az egész országnak megtapasztalni, ami itt megy.
Egy település, amit nem nevezünk meg, de higgyétek el, hogy igaz! Fideszes vagyok! Állításokat mondok bármiféle alátámasztás nélkül! Kezeljétek tényként!
Köszi 6-os :D
A közvélemény kutatások szerint maximum a kétharmad elvesztésétől kell rettegni a fidesznek. Az elmúlt években erre is felkészültek a jogszabály módosításokkal. Szóval ha nem lesz meg a kétharmad az ellenzék akkor is csak biodíszlet lesz a parlamentben, sikerül megakadályozni a szándékos gazdasági károkozásukat. Pedig mennyire készülnek rá.
Volt egy előválasztás, bárki bele szólhatott tiszteletben kell tartani.
Nekem szimpatikus MZP de igazábol az ellenzéki EGYSÉG a lényeg nem a min. jelölt személye.
szerintem nem volt hiba.
annyi, hogy láthatóan nagyon megviselte úgy kb januártól, hogy nem álltak be mögé a pártok és kb egyedül kellett végig tolja a kampányt, a helyett, hogy az összes párt ott állt volna mögötte tettleg, ahogy az meg volt beszélve.
ettől függetlenül egy szava sem volt erre, hanem kitartott és végigtolta.
mert szerintem a legtöbb ember azt mondta volna, hogy nem ez volt megbeszélve hogy itt maradok egyedül...és lelépett volna.
ő viszont maradt.
annyi, hogy valahol szomorú, hogy a stábjában nem volt senki, aki megmondja neki, hogy soha se magyarázkodjon, mert 1 hét múlva mindenki elfelejti eleve amivel támadják, és hogy a kevesebb több.
mert pont ezekkel nyerte meg az előválasztást is.
de nagyon remélem, hogy nyerni fog és a parlamentben ugyanúgy vigyázzba állítja a fideszeseket majd mint vásárhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!