Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek legyünk nagyon...

Ellenzékiek legyünk nagyon őszinték már úgyis mindegy, nem lett brutál nagy hiba ez a Márki-Zay?

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 20:49
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
78%

Így is gyurcsánnyal szerepel egy plakáton minden utcasarkon.

Ha gyurcsány kampányolt volna érte az lett volna az igazi magas labda a fidesznek, és nemhogy 2/3 hanem 3/4 is meg lett volna nekik.

2022. márc. 25. 21:27
 12/37 anonim ***** válasza:
50%
Én egyedül Márkiban látom, hogy képes letakarítani a porondról Gyurcsányt és Orbánt. Csak esélyt kell neki adni. De én ezt már akkor megláttam benne, mikor először nyert Hódmezővásárhelyen, és bement az Olga műsorába.
2022. márc. 25. 21:47
 13/37 anonim ***** válasza:
17%

#10 Na én meg pont ezért döntöttem úgy ezen a héten, hogy vagy a kutyákra szavazok, vagy el sem megyek. Eddig szimpi volt MZP, de egyrészt most nekem nagyon nem bejön, ahogyan kommunikál, másrészt, ha nem lesz mögötte a többi párt, akkor egyedül lósz4rt sem fog tudni csinálni. Ugyanúgy le fogja gyakni a zsidesz, mintha nem lenne kormányváltás.

A többi párt már most hátrál kifelé mögüle. Még most is, a hajrában. Leginkább ebből lett elegem. Wtf?

2022. márc. 25. 21:59
 14/37 anonim ***** válasza:
67%

Nincs jelentősége. Nem találtak semmi hülyeséget MZP-ről, pedig egy egész kormány keresi már brutál erőforrásokkal a fekete foltokat. Eddig gusztustalan összevágott videókra futotta csak. Ebből nyilvánvaló, hogy MZP patyolattiszta ember.

De a pápa is indulhatott volna, pont ugyanolyan nyomi vágott videók és lejáratókampányok mentek volna ellene.

2022. márc. 25. 22:06
 15/37 anonim ***** válasza:
39%
#14 Kár, hogy USA ügynök.Azon kívül semmi baj vele.
2022. márc. 25. 22:16
 16/37 anonim ***** válasza:
35%
#14 Máshogy is elmondom, hátha vilagos lesz:Zelenszkij 2.
2022. márc. 25. 22:16
 17/37 anonim ***** válasza:
45%
16: Unalmas lett, hogy miniferi? :D Ilyen megfoghatatlan propagandaszöveg leírása alatt mire gondolsz?
2022. márc. 25. 22:19
 18/37 anonim ***** válasza:
52%
14-es az egész ember egy nagy fekete folt
2022. márc. 25. 22:26
 19/37 anonim ***** válasza:
42%
18, érdekes, mert végtelen tőke és emberi erőforrással sem találtak még ilyet rajta. Én így azt feltételezem, hogy nem is nagyon lehet. Ezek a Fideszanyázós meg indiábaküldős kivágott videók ilyen 6 éves szintű témák...
2022. márc. 25. 22:28
 20/37 anonim ***** válasza:
37%

19 Vagy épp hogy olyan durva dolgokat találtak róla amiket az átlag nem hinne el.

Vagy csak külső nyomásra nem hozhatják nyilvánosságra, de simán előfordulhat hogy olyan dogokban is benne volt amiben más kicsit problémásabb ember is benne volt.

2022. márc. 25. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!