Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek legyünk nagyon...

Ellenzékiek legyünk nagyon őszinték már úgyis mindegy, nem lett brutál nagy hiba ez a Márki-Zay?

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 20:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
57%

Nem-nem! A márki szeméye garancia arra, hogy nem kerül hatalomra valamilyen elmeháborodott 2022-ben Magyarországon!

Csak így tovább, Péter!

2022. márc. 26. 08:11
 32/37 anonim ***** válasza:
52%
Nekem sem szimpatikus MZP de a Fidesz ellen rá szavazok majd. :)
2022. márc. 26. 08:30
 33/37 anonim ***** válasza:
50%
Igen, hatalmas hiba volt! Szerencsétlen elmeháborodott, csak azt nem értem hogy nem tűnt fel az ellenzéki politikusoknak...
2022. márc. 26. 11:57
 34/37 anonim ***** válasza:
21%
33: Hidd el, ez csak az M1 és társait bambulóknak "tűnt fel". :D
2022. márc. 26. 11:59
 35/37 anonim ***** válasza:
51%
34-es Nem nézek TV-t és nekem feltűnt, pedig fideszes sem vagyok, még csak szavazni sem megyek el...
2022. márc. 26. 12:05
 36/37 anonim ***** válasza:
50%

Egyrészt hiszi a piszi, a Győzike-show sem nézte senki, és minden rekordot megdöntött.

De oké, feltételezem, hogy így van. a "társai" alatt minden nyomi vágottvideós fizetett hirdetést és plakátot is értek, amiven televan pl a youtube, meg sok egyéb. Mindenhonnan az ömlik, hogy megint hülyeséget beszél, katonákat akar küldeni Ukrajnába, meg indiaiakhoz küldeni a betegeket, sőt, még rezsit sem akar csökkenteni.

Ha te ezeket mind elhiszed, nem jársz utána az eredetinek, és képes vagy idekommentelni, az elég szomorú. :(

2022. márc. 26. 12:11
 37/37 anonim ***** válasza:
47%

36 Tévém fizikai értelemben sincs, még asszem a kábel sincs a padlásról lehúzva.

Youtube-on meg leginkább zenét hallgatok, meg 1-2 youtube-ost nézek azt is csak azért mert alapvetően azt mutatják ami a hobbim(autószerelés,elektronika), de ők sem politikáznak, adblockerről meg nem hallottál még? Nekem nagyon bejött, már vagy 5-éve használom,nagyon jó cucc, tudom ajánlani. Facebookon meg pont hogy az ellenzéki cucc jön a pofámba, de nem szoktam megnézni azt sem, mert nem érdekel, leginkább csak a marketplace-t használom a facen, mondjuk az utóbbi időben már azt is csak ritkán. Plakátból max a miniferiset láttam 1x, de ennyi alapján még nem szoktam dönteni, minden választás előtt plakátolnak, le szoktam tojni.

Ja igen és bizony a győzike show-t se néztem, 2 részt kivéve, azt is csak kényszerből anyósnál a konyhában ment a TV....

És bizony vágatlan beszédeket néztem végig, ennél az embernél sajnos valami tényleg nem kóser.

De tudod hogy mi a szomorú, az hogy fingod sincs ki vagyok, viszont szinte már már gondolkodás nélkül sütöd rám a marhaságaidat, és kicsavart módon lényegében lehazugozol.Bár tudom, mindenki magából indul ki, és bizony te is!

2022. márc. 26. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!