Miért jelentkeznek az ellenzékiek a lakóhelyüktől nagyon távoli körzetekbe pártdelegált szavazatszámlálónak?
#1 Nem az volt a kérdés, hogy miért van ellenzéki a delegáltak között. Teljesen evidens, hogy kell legyen kormánypárti is, meg ellenzéki is. Azért, hogy egyik se csaljon btw...
#2 Hogyhogy nincs ellenzéki, aki vállalja? Úgy tűnik, mindenhol van jelentkező, de az ellenzékiek kifejezetten egy távoli helyre jelentkeznek.
#3 Nem. Jelentkezhetsz bárhova. Nem egy ismerősöm szándékosan 2-300km-re levő faluba kérte magát. Nem "felülről" rakták oda őket, hanem ők jelentkeztek oda.
Megkérdeztem, annyi volt a válasz, hogy nem akarnak a saját falujukban számolni. (Ez nem válasz a kérdésre, de ezután már csak hümmögés van.)
Azért nem értem a dolgot, mert pl a mi falunkban mindenki tudja a másikról, hogy melyik pártnak drukkol. Eddig sem volt ebből konfliktus, most sem lenne. Pesten még megérteném, ott nem ismerik egymást az emberek, akik egy körzetven szavaznak. Nade egy pár ezres faluban? Ennek nem sok értelme van, legalábbis én nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!