Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jelentkeznek az ellenzék...

Miért jelentkeznek az ellenzékiek a lakóhelyüktől nagyon távoli körzetekbe pártdelegált szavazatszámlálónak?

Figyelt kérdés

2022. márc. 25. 21:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#20-nak:

Az az id'óta Momentum hozta a formáját. Linkeket nyújt be mint bizonyítékot.

Aztaqrva. Ezek h'lyébbek mint gondoltam. XDXDXD

A minimum hogy beszerzik a szavazólapokat, és corpus delicti-ként nyújtják be. (tárgyi bizonyíték)

Egyébként elismerem hogy konkrét csalás nem volt, legalábbis Magyarországon. Mi heten voltunk, három önkormányzatival.

Ti is megsz'ptátok az érvénytelen népszavazási ívekkel?

Mi fél háromkor még irkáltuk az ívek hátuljára hogy "Nincs értelmezhető válasz", majd mind a heten aláírtuk. 280 darab volt.

Ütném még a mentőben is azt a k'csögöt amelyik ezt kitalálta. Kib'szásból csinálták!

2022. ápr. 11. 19:12
 22/22 A kérdező kommentje:

#21 Igen, mi is szívtunk a népszavazással, de mi azzal, hogy úgy számoltuk a válaszokat, hogy egy ember lapozott, 4 ember meg kérdésenként irta a táblázatba, hogy igen, nem, érvenytelen. Nagyon nehéz volt így számolni, és hogy meglegyen a két ugyanolyan értékű számolás vagy tízszer kellett megcsinálni. Mondtam nekik, hogy értelmesebb lett volna kérdesenként szétválogatni (1. kérdésből képezni a három kupacot, kétszer leszámolni, utána a kettes kérdésből ugyanez, de már ejjel egy után nem akartam variálni.)

Az érvényteleneket a tv ilyen mennyiségben engedélyezte, hogy ne kelljen mindre ráírni, szignózni egyenként, hanem kötegelve, csomagolva, csak a csomagot címkezve, belyegezve, címkézve leadni. Nem keresem most ki, hol írta a tv, de ott ejjel kikerestük. A franc fogja egyesével ráírni, akkor még szerdán is ott ültünk volna...

Szerencsére a parlamenti papírok közül nagyon kevés volt érvénytelen, annál ráírtuk egyesével.

Az önkormányzati cálasztásnál is hasonló a papír, mint most a népszavazásnál, szóval szerintem erdemesebb ott is jelöltenként a három kupacot megcsinálni. Hosszabbnak tűnik, de kevesebb a hibalehetőség, es így mégiscsak rövidebb talán.

2022. ápr. 17. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!