Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, ti mit gondoltok...

Ellenzékiek, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nem vagyok Fidesz-fan. A stadionépítést baromságnak tartom, ki nem állhatom Rákay Philipet, Kocsis Mátét, Szijjártót, Pataky Attilát meg még egy rakás fideszest. De mindezzel együtt is ők a szimpatikusabbak. Nem vágyom arra, hogy megint segélyezzünk dolgozni nem, csak szaporodni akaró embereket, hogy megint magas SZJA miatt vegetáljanak a vállalkozások, hogy minden hülyeséget kritikátlanul elfogadjunk az EU-tól vagy nyugatról, függetlenül attól, hogy migránskvóta vagy LMBTQ-követelés. Ez miért baj?

2022. márc. 25. 23:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem baj.
2022. márc. 25. 23:51
 2/26 anonim ***** válasza:
49%
És miből gondolod hogy MZP mindenben az EU akaratát akarná elfogadni? egy köztes állapotot is meglehet valósítani.
2022. márc. 25. 23:54
 3/26 anonim ***** válasza:
64%

- bár most már nem segélynek hívják, de aki tojik minimum 3 puját, az 10 millát kap

- most a magas áfa miatt vegetálnak a cégek

- most is mindent elfogadunk az EU-tól, csak Orbán adja elő magát idehaza mint hős megmentő lovagot

2022. márc. 25. 23:56
 4/26 anonim ***** válasza:
60%
Most ezzel a kérdéssel tulajdonképpen mi volt a célod?
2022. márc. 25. 23:57
 5/26 A kérdező kommentje:
#2: Én nem látom úgy, hogy az ellenzék szembe merne/akarna menni az EU-val a magyarok érdekeiért. Ha megint lesz migránskvóta, ők biztosan el fogják fogadni. Bármennyire is unszimpatikus a Fidesz, ők legalább kiállnak ellene.
 6/26 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nem baj.

Úgyis arra fogsz szavazni akire akarsz, senki nem fog téged meggyőzni, ahogy engemet sem tudna senki meggyőzni, hogy ne az ellenzékre szavazzak.

De ez így van jól. Demokráciában élünk (vagyis remélem), úgyhogy nyerjen az akit többen akarnak.

7/26 A kérdező kommentje:
#4: Nem tudom, próbálom megértetni az ellenzékiekkel, hogy nem korlátoltságból szavazunk sokan a Fideszre.
2022. márc. 25. 23:58
 8/26 anonim ***** válasza:
61%

"Én nem látom úgy, hogy az ellenzék szembe merne/akarna menni az EU-val a magyarok érdekeiért."

Az a baj, hogy sokszor olyasmiért mennek szembe, amiről nem érzem úgy, hogy a mi érdekünk lenne.

Nekem az ellenzék gazdasági modellje szimpatikus, nem gondolom, hogy segélyalapú programjuk lenne. Amivel a Fidesz nálam végleg betette az ajtót, az a hatósági árazások. Nem hinném, hogy ez lenne a megfelelő út, amin el kellene indulnunk.

2022. márc. 26. 00:03
 9/26 anonim ***** válasza:
48%

Csak veszekedést szül, ha ilyen témában rárontasz az ellenzékiekre. A két nagy oldal között olyan ellentét van, hogy az a legjobb, ha a két tábor távol tartja magát egymástól.

2022. márc. 26. 00:07
 10/26 A kérdező kommentje:
#9: Én meg tudom érteni sok sérelmüket, de nagyobb kérdésekben máshogy látjuk a dolgokat.
2022. márc. 26. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!