Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, ti mit gondoltok...

Ellenzékiek, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nem vagyok Fidesz-fan. A stadionépítést baromságnak tartom, ki nem állhatom Rákay Philipet, Kocsis Mátét, Szijjártót, Pataky Attilát meg még egy rakás fideszest. De mindezzel együtt is ők a szimpatikusabbak. Nem vágyom arra, hogy megint segélyezzünk dolgozni nem, csak szaporodni akaró embereket, hogy megint magas SZJA miatt vegetáljanak a vállalkozások, hogy minden hülyeséget kritikátlanul elfogadjunk az EU-tól vagy nyugatról, függetlenül attól, hogy migránskvóta vagy LMBTQ-követelés. Ez miért baj?

2022. márc. 25. 23:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%

Hát akkor ez veszett ügy. Én a fideszes ismerőseimmel többet nem beszélek politikáról. Más téma oké, de még más témákban is kijön egy nagyon durva ellentét. Én meg belefáradtam, hogy állandóan vitázzak.

2022. márc. 26. 00:15
 12/26 A kérdező kommentje:
#8: Tudsz arról valami konkrétumot, hogy milyen támogatási/segélyezési rendszert akar az ellenzék? A DK a legnagyobb közülük, és ők, gondolom, a régi, felelőtlen segélyezést akarják visszahozni, amivel azt segítettük elő, hogy a dolgozni nem akarók szaporodjanak ész nélkül.
2022. márc. 26. 00:15
 13/26 anonim ***** válasza:
59%

A programjuk elolvasható. Most, ha ennyit nem vagy hajlandó, akkor mi mit csináljunk?

2022. márc. 26. 00:22
 14/26 anonim ***** válasza:
60%

"Nem vágyom arra, hogy megint segélyezzünk dolgozni nem, csak szaporodni akaró embereket"

Valóban, ezek a megafonosok egyre csak szaporodnak. Inkább mennének a földekre kapálni, legalább életükben egyszer valami hasznosat is csinálnának.

"migránskvóta"

Azokra gondolsz, akiket a kormány titokban befogadott?

"LMBTQ-követelés"

Sorolnád azokat, amik bármilyen kihatással lennének az életedre?

Amúgy, mi a véleményed arról, hogy az EU közös (főként amerikai) földgázbeszerzést fogadott el? És igen, a "közös" szóban benne vagyunk mi is.

Hogy is mondtad? "szembe mer menni az EU-val"

2022. márc. 26. 01:01
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

Nekem olyan gondolatoknak tűnnek ezek, amiket a fidesz ültetett a fejedbe. 12 év alatt sikerült mélyre elültetni ezeket az emberekben. Nekem ez a véleményem. Az eu nem ellenség egyáltalán. Orbán szellemekkel viaskodik. És igen, befogadtuk azokat a menekülteket, ittahol én lakom meg még ukránokkal is dugig van.

Az ellenzék meg nem akar segélyezni, Márki ezermiliiószor elmondta, de csak a kiforgatás van.

2022. márc. 26. 01:50
 16/26 anonim ***** válasza:
58%

""migránskvóta"

Azokra gondolsz, akiket a kormány titokban befogadott?"

Az illegális és a legális között meg van a különbség? Aki papírral jön és végig megy az ellenörzéssen, azzal sose volt baj.

""LMBTQ-követelés"

Sorolnád azokat, amik bármilyen kihatással lennének az életedre?"

- Nőként igényt tartok női mosdóra és öltözőre

- Nem vagyok önkéntes színész hogy eljátszam hogy a másik épp minek tartja magát és az úgy is van.

- Olyan hogy 'gender' nincs. 1100+ évig megvoltunk nélküle, most se kell.

- Továbbra is szeretnék női sportot.

- Utálom hogy fétis szerűen viszonyulnak a transzok a nősiességhez. (Attól hogy szoknyát húzol nem vagy nő... lásd skótok.)

- A pride-on a vallásom és a hazám jelképes meggyalázása és utána sírás a "tisztelet" miatt

- a melegházasságot és örökbefogadást addig támogattam volna amíg erre a sz.ros lmbt vonatra fel nem csücsültek a b.zik

- Társadalomban élünk. Egy degenerált társadalom hatással van rám. Köszi, de nem.

2022. márc. 26. 04:02
 17/26 anonim ***** válasza:
36%

"- Nőként igényt tartok női mosdóra és öltözőre" ki akarja tőled elvenni?

"- Nem vagyok önkéntes színész hogy eljátszam hogy a másik épp minek tartja magát és az úgy is van." mégis mit érdekel az téged, hogy a másik minek tartja magát, mi közötök van egymáshoz?

"- Olyan hogy 'gender' nincs. 1100+ évig megvoltunk nélküle, most se kell." egyáltalán tisztában vagy a gender szó jelentésével?

"- Továbbra is szeretnék női sportot." ki akadályozna meg ebben?

"- Utálom hogy fétis szerűen viszonyulnak a transzok a nősiességhez. (Attól hogy szoknyát húzol nem vagy nő... lásd skótok.)" mi közöd van mások szexuális életéhez?

"- A pride-on a vallásom és a hazám jelképes meggyalázása és utána sírás a "tisztelet" miatt" vallásszabadság, szólásszabadság, miegymás számodra csak akkor jelent valamit, ha a tiedről van szó? "Sajnos" ezek mindenkit megilletnek. Ha valami nem tetszik, akkor ne vegyél rajta részt.

"- a melegházasságot és örökbefogadást addig támogattam volna amíg erre a sz.ros lmbt vonatra fel nem csücsültek a b.zik" kollektív bűnök nem léteznek, ráadásul egyéneket bélyegzel meg vélt magatartásuk miatt.

"- Társadalomban élünk. Egy degenerált társadalom hatással van rám. Köszi, de nem." értem, idomuljon hozzád a társadalom, mert te ugyan nem... Csak nehogy egyszer olyasmit kérjen majd tőled a "normális" társadalmad, ami kívül esik a komfortzónádon, mert akkor aztán lesz nagy jajveszékelés, vagy inkább kénytelen leszel csendben kussolni és az aktuális propaganda szerint átformálni a világnézeted, majd lelkesen tapsikolni az új iránynak. A fenti kijelentéseid szerint eddig is így tettél.

2022. márc. 26. 06:57
 18/26 anonim ***** válasza:

"Ellenzékiek, ti mit gondoltok erről? Nem vagyok Fidesz-fan."

Azt gondolom hogy az vagy.

2022. márc. 26. 07:17
 19/26 anonim ***** válasza:
46%

Azt a k@rva... Nálad aztán nagyon beragadt a Csúti propagandája. 🤣🤣🤣

Senki se akarja megszűntetni a női wc-ét. Ezt kimondta neked, Bayer Zsola? Vagy a Russia Today-en valamelyik putyinnyalonc agytröszt? 🤣 Jaj more.. 🤦‍♂️🤦‍♂️

2022. márc. 26. 10:51
 20/26 anonim ***** válasza:
43%

19, a munkahelyemen próbálkoztak. Szóval elsőkézből tudom, köszi.

"értem, idomuljon hozzád a társadalom, mert te ugyan nem."

Jelenleg nem én akarom idomítani a társadalmat és szabályokat változtatni.

"Csak nehogy egyszer olyasmit kérjen majd tőled a "normális" társadalmad, ami kívül esik a komfortzónádon, mert akkor aztán lesz nagy jajveszékelés,"

Pontosan emiatt "jajveszékelek". Ezek kívül esnek a konfortzónámon. Ezért nem is akarom ezeket. És a többség sem, még csak nem is a társadalom kéri.

Tehát miért kéne befognom a számat hogy a kerves bolsevik módszer alapján egy marginális kisebbség akarata érvényesüljön?

"vagy inkább kénytelen leszel csendben kussolni és az aktuális propaganda szerint átformálni a világnézeted, majd lelkesen tapsikolni az új iránynak."

Ha ezt csinálnám, akkor nem emelném fel a hangom. Tehát magában az hogy az ellenző válaszomra válaszoltál ezzel egy kész röhej.

"A fenti kijelentéseid szerint eddig is így tettél."

Előbb gondold át mit írtam és te mit írtál. Köszi.

2022. márc. 26. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!