Politika sose lesz egymás ócsárolása, vita nélkül?
Folyton ott van, ha valamit tesz az egyik párt, a másik beszól nekik, egyből leszólják, hogy mekkora egy ..... emberek! Ha valamit mond a Fidesz, az MSZP egyből leszólja, reagál rá, hogy nem jó, Orbán így Fidesz úgy. Amikor Ők sem olyan "ma született bárányok". Az ország megszavazta 4 évre a Fideszt, ezt ők, mi szavaztuk meg, de átom a táblákat, amit az MSZP írt, hogy a Fidesz így-úgy. Amikor ők voltak hatalmon, nem láttam ilyen táblákat.
És mikor két ember beszélget a politikáról, összeveszés van belőle, kiabálás...
Szóval a politikában mindig ez lesz? Leszólni a másikat, meg se nézni, tényleg jó lenne-e az országnak, az egyből rossz, amit nem ők csinálnak.
u.i Nem vagyok az MSZP, se semelyik párt ellen-oldalán, csak példának írtam!!!
Amikor ők voltak hatalmon, nem láttam ilyen táblákat.
Te külföldön éltél az elmult 8 évbe? Amit az mszp mondott, azt a fidesz egyből lexarozott, ha pedig ígért valamit, akkor a fidesz a dupláját ígérte, mert ők nem olyan smucigok....
21.35. Örülj,hogy az MSZP legalább azt nem tette meg,amit most a Fidesz tesz! Sokkal több kárt okoznak az országnak,és főleg a kisembereknek,mint 20 év óta bármelyik kormány! 8 év altt pedig mást sem tettek,csak szidták a kormányt. Az általa szervezett tüntetéseken bőven lehetett táblákat és plakátokat látni.
Néha úgy érzem,hogy tudathasadásom van. Újra 20 éves vagyok,és a Rákosi-rendszerben élek. 100 nap után ez a benyomásom. Azután rájövök,hogy ez csak hasonlít az akkori időkhöz,de nem teljesen ugyanaz. Rákosi ugyanis elvette a jómódúak,gazdagok házát,vagyonát,államosított a gyárakat stb. Ov viszont gazdagabbá akarja őket tenni a szegényebbek kárára.
Akkor nem volt szólásszabadság,nem volt több párt sem,de ha így haladunk a médiaguru segítségével még ezt is megérhetjük.
22.45. Hol írtam,hogy az MSZP tetszik? Vajon miért csak az MSZP-sek csücsülnek börtönben, a Fideszesek miért nem?
Csak most folyik egy Fideszes polgármester ellen eljárás Várpalotán? A többiek vajon miért nem állnak bíróság elé? Pedig nálunk is sokat loptak,többet,mint az előző testület!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!