Gyurcsány–Orbán-vita lehet a parlamentben. Megnyikkan Gyúrcsány? Még ő akar pampogni?
Mit akar ez a tetű feltenni? hogy hogy elronttotta az országot? lealázta a magyarokat? véresre verte az embereket?
Megadózttatta az 54% 87 %-ra magyarországot? Hogy mer ő Orbán Viktortól kérdezni? Egy kétszínű ember kérdez egy őszinte embertől.. ez lesz..
egy pillanatig azt hittem hogy én néztem el a naptárat, de rájöttem hogy nem:) április elseje már elmúlt, ugyhogy ilyen vicceket minthogy Orbán őszinte ember, mellőzzünk légyszi és ezeket tartogasd ápr.1-re:)
amig orbán ellenzékbe volt, azt hangsulyozta hogy mekkora szerepe és jelentősége van a népszavazásnak és az alkotmánybiróságnak a demokráciában... most meg olyan piti ügyröl h kell-e uj alkotmány egy megerősitő népszavazást se tart (pedig elvileg az ország 2/3a bizta meg, nem kéne félnie semmitől.. vagy igen?) meg az alkotmánybíróságot lényegében "megszünteti"....
na akkor most vegyél egy nagy levegőt és olvasd el megint a kommentemet.. hol papoltam arról hogy gyurcsány öszinte? az hogy orbán hazudik nem vonja maga után azt h gyurcsány öszinte... ahogy forditva sem..
másodszor: te mégis melyik országban élsz hogy nem akarja orbán korlátozni az ab-t??? csupán olyan jogköröket venne el az ab döntésétől mint a költségvetést érintő törvények, az adó törvények, pl a hadi állapot, a hadsereg alkalmazása... csak ilyen jelentéktelen dolgokban nem kérné ki más véleményét Orbán csak a parlamentét (parlament =fidesz kdnp)ergo ha azt mondaná a fidesz hogy holnaptól az szja 90% nem lenne senki aki azt mondaná h nem annyi.. az államfő (fidesz ) aláírná és nem lenne aki ennek az alkotmányosságát megvizsgálja... onnantól kezdve 100 000 forintodból 90 000et fizetnél a Viktor palota épitésére...
előzőz vok:
Kedves bumbi!
Hol volt az AB akkor amikor véresre verették az embereket? hol volt az AB amikor gyurscsány öszödi beszéde volt?
És te még véded ezeket a férgeket?
tehát:
elöször a másodikra válaszolnék az rövidebb lesz:
abban mi volt alkotmány ellenes?
az elsőre:
hol volt akkor? mint minden normális ember otthon.. aki akkor lement az utcára, és még okos módon beállt a tüntetök (bocsánat- forradalmárok) és a rendőrők közé az nekem ne sértődjön meg ha eltalálja egy tégla vagy egy gumilövedék...
érdekes amugy hogy elvileg olyan sokan " épp csak arra sétáltak" ennek ellenére csakis eltévedt gumilövedék talált épp arra sétálókat, eltévedt tégla még véletlenül sem...
akiben annyi gerinc van hogy oda megy dobálja a rendöröket mig tulerőben vannak, majd mikor több lett a rendőr utána még be is pereli azokat h hogy merték megütni az elmehetne politikusnak...
persze gerinces módon Orbán feltüzelte a tömeget , majd eltünt, idén pedig arra büszkélkedett hogy első okt 23. hogy nem kellett kordon... hát persze h nem kellett.. mer eddig ők votlak tul oldalt, ők akarták folyton lebontani....
21.31. Az előző már megválaszolt helyettem is. Gyurcsány nem veretett véresre senkit. Sőt a rendőrség nagyon is kesztyűs kézzel bánt a gyujtogató,belvárost szétverő,rendőrökre támdó csőcselékkel.
Nem tudom,hogy milyen adóról beszélsz,de Gyurcsány senkit nem adóztatott meg 87 %-al, Orbán viszont a kiskeresetűeket igen.
Ami a hazugságot illeti: Orbán 1998 óta folyamatosan hazudik! Rövidesen újra Rákosi-korában érezhetjük magunkat. Már csak az hiányzik ehhez,hogy börtönbe zárja azokat,akik nem értenek egyet a Fidesszel.
Ha pedig a Parlamentben bírálja Orbánt,akkor csupán revansot vesz! Naponta felszólalhatna,ha annyit akarná szidni,mint őt szidták a Fidesz és a KDNP.
Ő sem volt őszinte,de olyan politikus nincs sehol,aki nem hazudik. Legalább egy ember legyen a parlementben,aki bírálni meri Orbánt. Nem szeretem Gyurcsányt,nem is vagyok híve,de ezen nem háborodok fel.
csak erre reagálnék inkább mert reménytelen vagy:)
Nézd meg mi volt most okt 23-án a nyugalom, a csendesség, a szeretet és az összefogás mert egy jó kormány van hatalmon.
Mert most a tüntető-vezér van a bársonyszékbe:) nézd meg hogy gyurcsányék tudnak ugy tüntetni hogy nem lett/lesz belőle semmi gubanc.. pedig azért ami most megy, súlyosabb egy öszödi beszédnél.. ez kb a demokrácia földbe taposása közbe a képünkbe nevetve mert még csak álcázni se akarják.. még svédországban azt hiszik h gyurcsány a miniszterelnökünk de orbán már kb 20x nyult hozzá az alkotmányhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!