Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány–Orbán-vita...

Gyurcsány–Orbán-vita lehet a parlamentben. Megnyikkan Gyúrcsány? Még ő akar pampogni?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 5. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
Az alkotmányt meg megkell változtatni mert már régi és nincs benne semmi. Hajrá fidesz és én büszke vagyok Orbán viktorra még most is! nem tudjátok a véleményemet megváltoztatni!
2010. nov. 5. 22:25
 12/19 bumbi02 ***** válasza:
41%
az alkotmányt meg kell változtatni mert a vezér ugy akarja.. illetve nagyobb "mozgástere legyen a kormánynak"... mégis minek? 2/3nál nagyobb mozgás tér???? milyen törvényeket akarnak hozni??? elvileg a normális, reális, gazdaságilag jó törvényeket az ab nem dobná vissza, és az államfő is aláirja.. akkor minek ennél nagyobb mozgástér? jaah hogy az olyanokat amik nem egészen szép törvények, azokat is elfogadják? demokrácia powa...
2010. nov. 5. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem igazán kedvelem Gyurcsányt, de ha ő kell ahhoz, hogy valaki helyrerakja ezt a pöffeszkedő hólyagot, akinek a demokrácia csak addig fontos, ameddig az az ő érdekeit szolgálja, akkor csak szurkolni tudok neki.
2010. nov. 5. 22:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyurcsányt hiába hívják már kb. fél éve egy rádió komoly esti beszélgetős műsorába, az istennek nem akar elmenni... Nincs beleszólása semmibe (ahogy az ellenzéknek sincs), lehet hogy mondanivalója sincs.
2010. nov. 5. 23:08
 15/19 anonim ***** válasza:
14%

Bumbi02!

szerintem már helyettem is elmondtad a lényeget, méghozzá minden szavaddal teljesen egyet is értek.

Én sem vagyok oda Gyurcsányért, de ha ő kell ahhoz, hogy ezt a viktorfélét valaki helyre rakja, akkor tegye.

Továbbá szent viktor többet hazudott, mint Gyurcsány.

Egyik kutya másik eb. 38 % Ne haragudj meg, de te menthetetlen vagy!

2010. nov. 6. 08:32
 16/19 anonim ***** válasza:
23%

Továbbá szent viktor többet hazudott, mint Gyurcsány.

EZ AZ ÉV VICCE XDD

2010. nov. 6. 10:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Arra gondolt a kommentelő, hogy az MSZP - és a Gyurcsány-korszak alatt ment fel (2002 és 2010 között) 53%-ról 84%-ra az államadósság, magyarul az MSZP semmit nem csinált 8 év alatt, eladósított minket , és hitelekből élt.

Emiatt kellett idehívni az IMF-et és mindent elfogadni nekik, többek között ezért gyepálta meg Bajnai a gyest, gyedet, 13. havi nyugdíjat.

2012. szept. 15. 23:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Hadd pampogjon csak Kurcsány, anno 10 éve elintézte magának hogy még a hatalom közelébe se kerüljön soha, ezek után pedig már tök mindegy, mit erőlködik össze politika címszó alatt..."ááá azt nem gondoltam komolyan, inkább így!" Nevetséges...

A Viktátor és Libajnai se jobb semmivel, de ettől még nem lesz automatische jogos az, ha a Kurcsány hazudik.

2018. jan. 17. 21:19
 19/19 anonim ***** válasza:

mióta Ferike elvesztette a hitelét, azóta maximum bohócnak, kabalának jó

hadd vergődjön csak, úgyse kap mostmár reális hatalmat a kezébe.

Ilyenkor választási időszakban mindig bolha kerül a seggébe és próbál jópofizni mintha az egész meg se történt volna.

"akiben annyi gerinc van hogy oda megy dobálja a rendöröket mig tulerőben vannak, majd mikor több lett a rendőr utána még be is pereli azokat h hogy merték megütni az elmehetne politikusnak..."

1: Ha a csúnyarossz tüntetők nem vonultak volna utcára, mái napig élvezhetnénk Ferike uralmát, annak minden negatív mellékhatásával együtt

2: Csipkebokor vessző

3: Ferike ígyis-úgyis eltakarodott, úgyhogy a policájok hót feleslegesen mentek oda amperkodni

De azért védjed csak tovább a bukott bálványodat. Kaptad is a mínuszt.

"Gyurcsány nem veretett véresre senkit."

Neeeem, biztos az Érmelléki Kuglófember volt!

" Sőt a rendőrség nagyon is kesztyűs kézzel bánt a gyujtogató,belvárost szétverő,rendőrökre támdó csőcselékkel."

Édesapám, annak a csőcseléknek köszönheted hogy egyáltalán maradt még valami a demokráciából és az országból! Ez még eszedbe se jutott, hogy kvára nem jókedvükből mentek tüntetni, hanem mert az ország konkrétan az államcsőd legszélén táncolt?

Mondjuk mit magyarázok neked, konformista kormányimádó ostobának, agyad sincs, amivel felfogd, csak bégeted az ostoba lózungjaidat amiket Ferike adott a szádba. Azok mind focihuligánok voltak, pfuj, az 56-osok is biztos huligánok voltak, sőt, a 48-casok is! Halál rájuk mind, éljen a karhatalom!

Elég szégyen hogy az államhatalom már csak az ilyen agyatlan, vérkretén idiótákat tudja maga mellé állítani, mint amilyen te is vagy, de a magadfajtáért nem kár. Kaptad helyből te is a mínuszt.

"én büszke vagyok Orbán viktorra még most is! nem tudjátok a véleményemet megváltoztatni!"

Majd amikor olyan szinten tönkremész anyagilag, hogy szárazkenyérre se futja, mert az Orsós-oligarchia lenyúlta az utolsó pénzedet is adó címén, akkor majd megváltozik a véleményed. Ha meg akkor se, akkor szépen éhendöglesz, természetes szelekció. Neked is ment a mínusz.

2018. szept. 24. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!