Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A HVG miért nem engedi komment...

A HVG miért nem engedi kommentelni az LMBTQ-val kapcsolatos híreket?

Figyelt kérdés

[link]

Érdekes módon ezt a témát soha nem engedik kommentelni, míg a legtöbb más témát igen.

2022. márc. 21. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
mert nem szbad megsérteni a búzák lelkét
2022. márc. 21. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Mert a buzzancsokat senki sem szereti. Pozitív komment nem érkezne, a negatívakat meg itt is cenzúrázzák. Imádni kell a búzacsírákat.
2022. márc. 21. 17:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy az ellenzékiek jelentős része is utálja az LMBTQ baromságait. Ez pedig ugye nem nézne ki jól, ha látszódna. A liberálisok úgy gondolkodnak, hogy aki nem liberális vagy nem ért egyet minden liberális baromsággal (az emberek 99%-a), az mind hülye, buta, ostoba, vidéki tahó, akit rendre kell tanítani. Ők nem hisznek abban, hogy az emberek egyenlők, és mindenkinek joga van a véleményéhez, még ha nem PC, akkor is. Ők abban hisznek, hogy meg kell tanítani a mocskos prolit/parasztot, mi a helyes. Ebben nagyon hasonlítanak a kommunistákra.
2022. márc. 21. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Senkinek nincs kedve mitanyánkos mucsai gyökerekkel vitatkozni olyasmiről, amit egy épeszű ember nagyjából 9 másodperc alatt fog fel.
2022. márc. 21. 17:26
 5/7 A kérdező kommentje:
#5: Nekem semmi bajom a melegekkel és nem vagyok Mi Hazánkos. Viszont a cikkhez igenis le kéne írni, hogy tiltani kéne "nemet váltott"-akat, hogy az ellenkező nemmel versenyezhessenek. Ezt hívják véleménynek, amivel valószínűleg az ellenzékiek, baloldaliak túlnyomó többsége is egyetértene. Nagyjából, mindenki, akinek az IQ-ja 15-nél nagyobb. Te viszont egyből feltételezed, hogy mindenki gyökér és Mi Hazánkos, aki ezt gondolja.
2022. márc. 21. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
@6 Írtam egy relatíve hosszú választ, de az oldal megette a cache-elt választ, légyszi csak olvasd el például ezt a cikket a témában, direkt nem szelektáltam vagy kerestem célzottan, hanem az elsőt linkelem: [link]
2022. márc. 21. 17:43
 7/7 A kérdező kommentje:
#7: Ez nagyjából azt mondja, amit én: az izomzat, csontsűrűség eltér a két nemnél, ezért nem fair együtt versenyezni. Nekem van egy olyan személyes véleményem ezen felül, hogy ha női sportot nézek, akkor nőket akarok látni, nem férfiakat, akik nőknek képzelik magukat, valamint úgy gondolom, hogy nemet nem lehet változtatni. Aki jobban érzi magát, ha hormonokkal tömik vagy megcsonkíttatja magát, tegye, de a társadalomnak nem kell az új neme szerint tekinteni rá.
2022. márc. 21. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!