A homofóbia jó feszültséglevezető forrás?
Szerintem sok vidéki, idős ember ezzel adja ki a dühét és a felgyülemlett frusztrációját, hogy szidhatja a melegeket és az LMBTQ propagandát. Amúgy őszintén szólva ez nem annyira fontos kérdés az ország szempontjából, hogy mi van a szexuális kisebbségekkel, de jól lehet vele uszítani és megosztani a társadalmat.
Én nem vagyok kimondottan ellenük, de a velük egyet nem értőket sem tudom elítélni, most néhány pohár után kiabálni azt, hogy "mocskos b.zik" szerintem pszichológiailag annyi, mintha valaki a kedvenc focicsapata nevét mondaná hangosan és a pillanat hevében így jönne ki.
Az ukránvadászat jobb.
Vlagyimir Putyin.
Képzelem hogyan érezhetik magukat, hogy csak arra jók egy egész országnak, hogy mások a feszkót vezessék le rajtuk. Ez aztán a humánus hozzáállás, és mindent elmond az ország kulturális szintjéről is. Európa, 2022.
Amúgy mi lesz a következő? Meg szabad rugdosni őket? El szabad tördelni az ujjaikat, természetesen pusztán feszültséglevezetés céljából? Vagy kinyomkodni a szemeiket? Csak hogy ne legyen olyan ideges az ember. Esetleg a fogaikat is kitördelni egyesével? Valamitől csak le kell nyugodnia az átlagembernek, nem?
Tökre megnyugtató, hogy virtuális/tényleges boxzsáknak tartod a melegeket. Szegény agyoniskolázott emberkék, hát valakiken csak le kell vezetniük a feszültséget...
Ész megáll. Nem tudom, Kérdező, te milyen körökben mozogsz, de nekem "néhány pohár után" sem hagyná el a számat az a szókapcsolat, hogy "mocskos b.z.k". Aki szerint ez bőven belefér, az bizonyára nem hallott arról, hogy a szavaknak súlya van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!