MZP egy homofób?
Figyelt kérdés
MZP már megint a melegeket bántja és zaklatja.
Az ellenzéki összefogás egy homofób jelöltet indít Orbán ellen????
2022. febr. 12. 16:57
A kérdező szavazást indított:
MZP homofób
MZP nem homofób,csak ostoba
33 szavazat
1/13 anonim válasza:
Ez a kérdés is megmutatja, hogy a fideszesek mennyire elvakultak és tájékozatlanok.
A Fideszben vannak sajnos homofóbok, bár ott se mindenki azt tegyük hozzá.
2/13 A kérdező kommentje:
Én ellenzéki összefogás párti vagyok,de MZP amit csinál az szégyen.
2022. febr. 12. 17:00
4/13 anonim válasza:
Te nem lehetsz ellenzéki összefogáspárti ha ilyen baromságokat tudsz leírni, maga a szavazási opciók idióták.
5/13 A kérdező kommentje:
Dobrev Klára kellet volna hogy legyen a miniszterelnök jelölt,nem MZP.
2022. febr. 12. 17:24
6/13 anonim válasza:
Foglaljuk össze, MZP homofób és ostoba.. Fingja nincs a politikáról, ebben sajnos az ellenzék ellen harsogó kúrmány-médiának igaza van ! Dobrev kellett volna, nem is lesz 2022-ben nyerés, marad orbánc, sajnos ...
7/13 steven95 válasza:
Meleg vagyok. MZP nem homofób. Pont.
8/13 anonim válasza:
Meleg vagyok, de ebben nincs semmi homofób.
9/13 anonim válasza:
Ha kritizálod MZP-t, akkor vagy fideszes vagy, vagy DK-s. :D Kicsit sem elvakultak a hívei. Dobrev legalább nem próbál istenkultuszt építeni maga köré, mint Orbán és MZP.
10/13 anonim válasza:
Nem homofób, csak szörnyen ostoba…
Outolni valakit a világ leggusztustalanabb dolga (párttól függetlenül)…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!