Orbán miért lett homofób?
Érdekes akik itt felvetik, hogy minden normális ember gyűlöli a b*zikat, képzeljétek el én 30 vagyok és jó 10-11 éve outoltam, elsőnek 3 bátyámnak és anyámmnak mondtam el a melegségem, aztán sok mindenkinek, de most már ezen alkalmakat is szűkítem.
Az a lényeg, hogy én félig lengyel vagyok, apám révén, és még apám rokonai is elfogadták a dolgot, anyám is, 3 bátyám is, sőt én LMBTQI aktivista is voltam, közösségi vezető szintig jutottam el, de ez olyan önkéntes tevékenység volt, és tudod azok az emberek akik befogadták azt a csoportot a vidéki megyeszékhely civil bázísára, amihez tartóztam, nos azok is elfogadták, pedig többnyire heteroszexuálisok voltak.
Sőt eljártam aztán képzésekre is, ahol megint csak nem csak LMBTQI szervezeteknek szervezték, hanem romáknak, bántalmazott nők számára, hajléktalanság ellen küzdő lakhatási aktivistáknak, sérült gyermekeket nevelő nők voltak ott és egyikük se fintorgott azon, hogy én milyen szervezetet képviselve jöttem el oda...
A családom se utál, ismerőseim se. Szóval szerintem a gyűlölködés az ami nem normális.... de tudod mit ha ilyen szüleim, meg családom lenne, én se adnám kezükbe öreg korukra legkisebb gyermekként, a kanalat a kezükbe, sőt meg se látogatnám őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!