Miért gondolják azt sokan, hogy a nemzeti gondolkodás egyet jelent a kisebbségek elleni hergeléssel?
A nemzeti gondolat szép és becsülendő. Teljesen pozitív dolognak tartom. De árulja el nekem valaki, ez milyen korrelációban van a cigányozással, meg a b*zizással?
És kedves nagyon nemzeti emberek, de feltűnt nektek, hogy a romák és a melegek is a nemzet részei? Vagy őket ki akarjátok rekeszteni és a legjobb lenne nektek, ha nem is élnének? Nem lenne jobb inkább valamiért kampányolnotok gyűlölködés helyett?
Kereszténynek tartjátok magatokat? Isten örülne annak, hogy utálkoztok embertársaitok felé?
Én nem azt gondolom, hanem azt, hogy álszent.
"Jóisten mindannyiunk fölött!" - Baxxa meg! Ez a hátuk mögött kiröhögi a vallásos embereket!
1: Én úgy értem, hogy a nemzeti érzelmeknek mi köze van a rasszimushoz és homofóbiához? Mert sajnos vannak ilyen hangok...
Akik akkor hiszik magukat nagymagyarnak, ha b*ziznak egy jót. Én nemzeti érzelmű vagyok, de NEM vagyok rasszista és NEM vagyok homofób sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!