Az LMBTTQ+ mikor fogad el minket végre?
Egyrészt ez nevelés kérdése, nem pedig genetika, ezzel ne védekezz.
Egyébként normális embernek nincs baja a rasszista/homofób emberekkel sem, amennyiben ezen nézeteiket nem hangoztatják arra nem nyitott egyéneknek, illetve nem bántanak senkit.
Mondjuk rasszistákkal nem haverkodnék - főleg, hogy az aktuális szerelmem egy fekete lány :D -, de senkibe nem kötök bele a gondolkodása miatt, aki amúgy ártalmatlan.
Sőt, a rasszista vicceket kifejezetten kedvelem xd
Engem személy szerint nagyon meglep, hogy 2022-ben még itt tart a társadalmi fejlődés. A gyűlölködés nem genetika, hanem intelligencia kérdése.
Egy olyan embert, aki első ránézésre elítéli a másikat nem szokás elfogadni. Ellenben téged azért bélyegeznek meg, mert nem vagy képes belátni, hogy minden ember más, mert ők tényleg 'így születtek'.
Már rég nem kellene problémának lennie a bőrszínnek és szexuális beállítottságnak. Ezeken csak pitiáner emberek lovagolnak.
De genetikai is a homofóbia... Minden élőlény a DNS-e továbbadására törekszik. Bármi ami ebben gátolja az valamilyen negatív reakciót vált ki belőle.
Pl ha
1: belenyúlok a tűzbe akkor fájdalmat érzek mert belehalhatok -> nincs DNS tovább adás.
2: A sz*rt büdösnek érzem... De miért büdös??? Azért mert ha megenném akkor a benne lévő baktériumok megölhetnek vagy megbetegíthetnek. Ezért érzem büdösnek.
3: Ha nézek egy meleg férfi párt ahogy csókolóznak akkor undort vált ki belőlem? De miért? Mert 2 férfi pár hagyományos esetben nem tudja a DNS-t tovább juttatni. Reprodukcióhoz mindenféleképpen szükség van a női és férfi szereplőkre.
Ergo nem tehetek róla. És hiába tudok róla hiába tudom mi van a biológiában hiába vagyok békés akkor is ilyen reakciót vált ki belőle mindegy hogy mennyit tanulok róla...
"Ez nem olyan dolog amit taníttatással meg lehet változtatni egyszerűen genetikailag ilyen az ember."
Ez szimplán csak nem igaz.
Nagyon humoros akartál lenni, nem jött össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!