Az LMBTTQ+ mikor fogad el minket végre?
A rasszizmus genetikai tényéről pedig van egy kis rövid videó amit gyerekeken végeznek. A gyerekek szinte ösztönösen tudják hogy ki a rossz és a jó. Pedig alig tudnak valamit a dologról.
A gyerekek a KÖRNYEZETÜKTŐL LÁTOTT MINTÁT viszik tovább, normálsiként elfogadva.
Pszichológiai teszteken fekete kisgyerekek is azt mondták a fekete bőrű játékbabákra, hogy csúnya, gonosz és buta, a fehér bőrű játékbabára meg, hogy szép, kedves, okos. De nem azért, mert a fekete kisgyerekek "ösztönösen érzik, hogy a szent fehér fajhoz képest ők alsóbbrendűek", hanem mert egy rasszista társadalomban szocializálódnak már bölcsis, óvodás korban is.
#5-ös
Köszönöm hogy legalább te megértesz. Nagyon rosszul esik ez a sok negatív komment. Amint látod azonnal igyekeznek elnyomni/kirekeszteni az emberek egy olyan dologért amiről nem tehetek. A HETERO PRIDE-ON IS SORRA MEGVETNEK MINKET!
Kérdező, nekem 30 éves melegként egészen más meglátásom van, mint neked.
Én heteroszexuális lengyel-magyar vegyes családba születtem bele, egyedül édesanyám él már csak, meg 3 bátyám, meg jó pár lengyel és magyar rokonom, egyikük arcán se látok undort, vagy pl anyám se undorodik tőlem, ha pl megpuszil engem üdvözléskor, pedig tudja, hogy meleg vagyok, de szeret mert a fia vagyok, vér a vérből..
Akkor én nekem vannak heteró barátaim, munkatársaim, dolgoztam önkéntes közösségi vezetőként mint vidéki megyeszékhelyen tevékenykedő aktivista LMBTQI csoportban és heteroszexuális civilek biztosítottak nekünk helyszínt, és jártam civil szervezetek és informális csoportoknak biztosított képzésre, ahol különböző más profilú szervezetekkel találkoztunk, pl roma polgárjogi, hajléktalan, lakhatási válság ellen küzdő, fogyatékossággal élő gyermeket nevelő szervezetekkel, vagy simán nők jogaiért küzdő szervezeteket képviselő civilekkel, akik között többségében heteroszexuálisok voltak, és egyik se kezdett el sugárban hányni képzésen meg hagyta el ordítva az oktatási helyszínt, vagy a képzést, mikor arról volt szó, hogy én LMBTQI szervezetet képviselek...
Szóval az homoszexualitás érzett undor nem velünk jött tulajdonság, hanem az előítéletét a társadalom, vagy még inkább a politikai és az egyház plántálja belénk...
#17-es
Pontosan!!! Nem bántok én senkit sem. Csak mint mondtam amikor látok egy meleg férfi párt ahogy csókolózik akkor undort vált ki belőlem. Nem akarom őket bántani. És tudom hogy a biológiában is van ilyen. Ergo tudok róla mégis ezt váltja ki belőlem... Enné jobban és többet hova tanuljak a dologról?!
Unom hogy emiatt meg vagyok bélyegezve és utálnak az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!