Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTTQ+ mikor fogad el...

Az LMBTTQ+ mikor fogad el minket végre?

Figyelt kérdés
Rasszista vagyok és homofób. Viszont elegem abból, hogy emiatt meg vagyok bélyegezve! Úgy érzem, hogy a társadalom elnyom minket pedig nem tehetünk arról, hogy olyanok vagyunk amilyenek. Ez nem olyan dolog amit taníttatással meg lehet változtatni egyszerűen genetikailag ilyen az ember. Ha meglátok pl egy meleg férfi párt ahogy csókolóznak egyszerűen elfog az undor. Az meg hogy tudok a melegekről vagy hogy a biológiában is van ilyen szintúgy nem segít... Persze nem bántom őket csak na.. Illetve egy Miskolci sötét utcában sem mernék egyedül végigmenni vagy egy Afrikai régióban ahol még nem láttak fehér embert. Örülnék ha végre az LMBTQ+ végre minket is elfogadna!

2022. febr. 18. 13:17
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ez hogy lenne már genetika? Ha feketék között neveltek volna fel, nem lenne velük semmi gondod.
2022. febr. 18. 16:30
 32/42 A kérdező kommentje:

Értem... Akkor most azonnal szállj fel a legkorábbi repülőgépre és menj el Afrika bizonyos részeibe.

Garantálom hogy kibeleznének pusztán amiatt mert fehér vagy.

Börtönökben is ösztönösen a fehérek a fehérekkel vannak illetve a feketék a feketékkel.

Genetikailag mindig keressük az azonosságot. Taníttatással/környezettel mérsékelhető de nem minden esetben megszüntethető 100%-an. Ezt kellene elfogadni!

2022. febr. 18. 16:56
 33/42 anonim ***** válasza:
Látod-látod kérdező, én orosz is vagyok, lengyel is vagyok, magyar is vagyok, de pl rám nem hatnak a történelmi traumák és nem vagyok rassista sem...
2022. febr. 18. 17:10
 34/42 anonim ***** válasza:
Az, hogy mások rasszisták, (legyenek akár feketék is) nem indok arra, hogy te is az legyél. És nem beleznek ki senkit Afrikában.
2022. febr. 18. 18:59
 35/42 anonim ***** válasza:
Egyébként Debrecenben egy meleg buliban egy afrikai nigériaból jött orvostan hallgató sráccal csókoloztam... Isteni volt...
2022. febr. 18. 19:01
 36/42 A kérdező kommentje:

#35-ös

Most ahogy olvastam a kommented is elfogott az undor ösztönösen genetikából.

Pedig tudom nem szabadna. Nem bántok persze senkit. Csak engem se bántsanak emiatt. Tessék egymást elfogadni!!! <3

2022. febr. 18. 19:31
 37/42 A kérdező kommentje:

#34-es

"És nem beleznek ki senkit Afrikában." Ezt sztem gondolt át újra... :D

Emlékszem amikor a koronavírus is kitört. A fehér emberek meg oda mentek Afrikába segíteni vagy 10-en. Nos... A vége az az lett hogy mindent megölték XD De tucatnyi ilyen esetet tudnák mondani/linkelni :D

2022. febr. 18. 19:36
 38/42 anonim ***** válasza:
Hol láttad ezt? :), ja valami olcsó 80-as évekbeli kannibálos filmben? :).
2022. febr. 18. 19:40
 39/42 anonim ***** válasza:
Minek kérsz tanácsot, ha nem vagy vevő rá?
2022. febr. 18. 19:53
 40/42 A kérdező kommentje:
De vevő vagyok rá. Így akik megértenek azoknak köszönöm is a választ :)
2022. febr. 18. 19:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!