Az LMBTTQ+ mikor fogad el minket végre?
Neked az a tudatlan, aki más véleményen van? Ehhez csak gratulálni tudok.
De lehet csak mást értünk elfogadás alatt.
Most tételezzük fel egy pillanatra és tegyük fel azt hogy nincs igazam... Akkor sincs jogotok amiatt elítélni mert valamit másképpen gondolkozik!
Ha én odamennék egy iszlám emberhez és azt mondanám neki hogy a vallása nagyon gáz (és tételezzük fel hogy ez igaz) akkor se lenne hozzá jogom hogy egy embert emiatt ne fogadjak el CSAK MERT Ő MÁS!
Kedves kérdező! Kíváncsi voltál, hogy mikor fognak végre elfogadni téged. A válasz: soha. Értelmes ember nem problémázik ilyen kicsinyes dolgokon.
Ítélkezőként zokon veszed, hogy feletted is ítélkeznek. Próbálj meg dolgozni az empátiádon.
Fehér cisz hetero emberként siralmasnak tartom ezt a kérdést.
Azt pedig ne felejtsük el, hogy a keresztény isten fia közel-keleti volt, meg azt se, hogy ennyi évezred után se halt ki a homoszexualitás.
Ha hangot adtál az elfogadásod hiányának, akkor nem lepődj meg, hogy számodra negatív válaszokat kapsz.
Nem értem, hogy miért akarod magad elfogadtattani az általad undorítónak vélt emberekkel. Hiszen te se fogadod el őket.
Az LMBTQ+ tagjai, a színesbőrűek és ezen emberek támogatói nem fognak veled jópofizni a véleményed alapján, ezt jó ha tudod.
21: Értelmezd a szöveget, utána hisztizz. Oksi?
Filozófiailag nem vita kérdése, hogy miért hibás, ergo logikátlan a gondolatmenete. Én erről beszéltem. Azért tudatlan, mert nem ismeri ezt a filozófiai paradoxont, az összes többi elvtársával együtt, aki alkalmazza. Ha már a rasszizmus meg a homofóbia mellett érvel, akkor olyan érvet hozzon, amiről nem magyarázták meg már tudományosan, hogy hibás érv.
Nem... Azt kéne elfogadni hogy hiába tudok róla akkor is ilyen reakciót vált ki belőlem. Egyszerűen nem tehetek róla.. Ha szerintetek tanulással ez megoldható akkor mégis mit olvassak??? Ennél többet hova tudjak a dologról?!
És mint már mondtam nem bántom őket. Egyszerűen el kéne fogadni hogy vannak olyan emberek akik mások. Ezt kellene elfogadni!
Ez nem paradoxon... Akkor lenne paradoxon ha tanulással ez megfordítható lenne. Mivel ti ezt állítjátok.
Szóval várom azt a tananyagot amivel ti ezt megfordítjátok. Ellenkező esetben nincs paradoxon.
Remélem, ez csak vicc. Ha nem, elég konmoly gondok vannak. Miért fogadnának el olyanok, akiket te nem fogadsz el?
És ez igenis tanult dolog, és akaraterővel lehet rajta változtatni.
De én elfogadom őket!
Csak ti nem fogadjátok el hogy valaki genetikailag olyan amilyen! Higgyétek el én próbáltam rajta változtatni de nem lehet. Ez genetika.
Ráadásul már az iskolákban is próbálják ránk erőltetni ezeket az nézeteket pedig többségünk ezt nem akarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!