A brüsszeli bürokraták miért akarják ilyen durván ránk erőltetni az LMBTQ-t?
Volt szerencsém az usa-ba new yorkba látogatni 6 évvel ezelőtt.
Egy aluljáróban egy aktivista a kezembe nyomott egy szatyrot tele meleg propagandával. Volt benne szivárványos fejpánt és popsi hűsítő krém is. Vigyázz csípőset ettem kitűző meg egy rakat röplap…
Nem értettem mi ez… aztán szépen lassan rájöttem LMBTQ aktivisták voltak…. Akkor itt még senki nem ismerte őket, azóta itt a szlovákoknál a cseheknél és nagyjából mindenhol ez lett a divat. Szivárványos zászlók mindenhol, fanta, cola, stb. A filmekben már a szuperhősök is de még hamupipőke is meleg…
Szóval ne mondja nekem senki hogy ez nem irányított folyamat!!!
Mi ebben a hazugság? Melyik része nem igaz?
Nem kaptam szatyrot?
Nincs tele a media melegekkel?
Vagy mi hazugság?
#9 Erős kétségeim vannak ezzel a szatyros mesével kapcsolatban.
"Szivárványos zászlók mindenhol, fanta, cola, stb. A filmekben már a szuperhősök is de még hamupipőke is meleg…"
Ez meg úgy ahogy van baromság. Mondj már egy meleg szuperhőst! Vagy hol meleg hamupipőke? Soha nem hallottam ilyenről, érdekelne. A Coca Colának volt egy meleg páros plakátja, ezen kívül tudsz még meleg reklámot mondani? Fantának pl, ha már megemlítetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!