Mit gondoltok arról, hogy Magyarországon is egyre elfogadottabb az LMBTQ?
Én úgy vagyok ezzel, mint ahogy szegény Hofi Géza is.
Nem érdekel, csak kötelezővé ne tegyék!
Ha normálisnak mondjuk, ha nem, az annak a tényén nem változtat, hogy valaki meleg és attól ha ellenségként tekintük átlagos embereket nem lesz jobb senkinek. Nem értem miért hiszik azt sokan, hogy az ő érdekül az, hogy minnél többen legyenek melegek meg váltsanak nemet meg még kitudja mit mondanak egyes helyeken. Pont nem érdekli őket ez, csak ugyanolyan jogokat szeretnének mint bárki más, ami véleményem szerint teljesen jogos. Az propaganda, hogy azt mondják más LMBTQ embereknek, fiataloknak, hogy ne utálják magukat ha esetleg nem heterók, ne utáljanak másokat ezért és évente egyszer szerveznek egy felvonulást (ami csak a résztvevőiben nem más mint a békemenet vagy bármilyen másik hasonló esemény)??
(Egyébként pedig a népszavazásról: valakinek megvan hogy honnan jött a "nemi átalakító műtétek népszerűsítése kiskorúaknak" dolog? Rengeteget kerestem de sehol nem találtam semmit ilyen esetről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!