Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Magyarországon is egyre elfogadottabb az LMBTQ?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 30 évben folyamatosan javul az LMBTQ megítélésének aránya, igaz hogy lassabban, mint a nyugati társadalmakban, de itt is elindult ez a folyamat (mellékesen hozzátenném a folyamat megállíthatatlan). A következő 10 évben a nyugati média miatt pedig még inkább javulni fog az arány, ezt még a kormány sem fogja tudni megállítani főleg nem a fiatalok körében.
2022. márc. 19. 09:44
A kérdező szavazást indított:
Kétségbeejtő
Örülök, hogy itthon is egyre elfogadóbbak az emberek
48 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Kinek, mi a normális? :)
2022. márc. 19. 09:56
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
Attól függ, mit nevezel LMBTQ-nak. De majd most jön a népszavazás, ott meg lehet majd nézni az igenek és nemek arányát. Ezzel a dolog jó időre le lesz zárva politikailag.
2022. márc. 19. 09:56
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Én úgy vagyok ezzel, mint ahogy szegény Hofi Géza is.

Nem érdekel, csak kötelezővé ne tegyék!

2022. márc. 19. 09:59
 4/15 A kérdező kommentje:
3-as! A népszavazás semmit sem fog megmutatni, ezzel mindenki tisztában van.
2022. márc. 19. 10:01
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon távol van az elfogadottságtól és ez nagy eséllyel nem is fog változni. Mert az emberek többsége abnormálisnak tartja!
2022. márc. 19. 10:19
 6/15 anonim ***** válasza:
45%
Ja, van a propaganda ami orrba-szájba "érzékenyít", és van a valóság ahol az emberek mást gondolnak, mint amit a propaganda rájuk akar erőszakolni. Alternatív valóság vs valóság.
2022. márc. 19. 10:25
 7/15 anonim ***** válasza:
29%
5: Már miért ne mutatna meg?
2022. márc. 19. 10:26
 8/15 anonim ***** válasza:
30%

Ha normálisnak mondjuk, ha nem, az annak a tényén nem változtat, hogy valaki meleg és attól ha ellenségként tekintük átlagos embereket nem lesz jobb senkinek. Nem értem miért hiszik azt sokan, hogy az ő érdekül az, hogy minnél többen legyenek melegek meg váltsanak nemet meg még kitudja mit mondanak egyes helyeken. Pont nem érdekli őket ez, csak ugyanolyan jogokat szeretnének mint bárki más, ami véleményem szerint teljesen jogos. Az propaganda, hogy azt mondják más LMBTQ embereknek, fiataloknak, hogy ne utálják magukat ha esetleg nem heterók, ne utáljanak másokat ezért és évente egyszer szerveznek egy felvonulást (ami csak a résztvevőiben nem más mint a békemenet vagy bármilyen másik hasonló esemény)??

(Egyébként pedig a népszavazásról: valakinek megvan hogy honnan jött a "nemi átalakító műtétek népszerűsítése kiskorúaknak" dolog? Rengeteget kerestem de sehol nem találtam semmit ilyen esetről)

2022. márc. 19. 11:34
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vettem észre, hogy elfogadottabb lenne.
2022. márc. 19. 11:37
 10/15 anonim ***** válasza:
4%
Putin már hatalomra tört. Hamarosan jön egy Újhitler is.
2022. márc. 19. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!