Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos rossz (Fidesz), vagy...

Biztos rossz (Fidesz), vagy az új, ami bizonytalan (Ellenzéki Összefogás)? Melyik a jobb (kevésbé rossz) választás április 3.-án?

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 09:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
14%
Tőlem mehetne is a fidesz, de ne az összefogás legyen helyette.Akkot ha csak ez van, maradjon a fidesz.
2022. márc. 17. 10:50
 22/36 anonim ***** válasza:
89%
21: az is lehet, hogy a fidesz maradjon, de ne kétharmaddal. A fidesz a nagy esélyes a választáson, ezért ehhez az összefogásra kell szavazni, hogy a kétharmadot elvegyük tőlük.
2022. márc. 17. 10:58
 23/36 anonim ***** válasza:
26%
#22 Egyetértek.De az összefogásból akkor sem kérek.
2022. márc. 17. 11:01
 24/36 anonim ***** válasza:
89%

23: világos, a fidesz fog nyerni esélyesen, tehát az összefogásra szavazással nem ők kerülnek kormányra, hanem a fideszt gyengítjük legalább

A fidesz gyengítéséhez olyanra kell szavazni, akinek legalább van esélye nyerni annyi körzetet, hogy ne legyen megint fidesz 2/3.

2022. márc. 17. 11:07
 25/36 anonim ***** válasza:
23%
#24 Én meggyőződésből akarok egy pártra szavazni, nem a fidesz ellen.Az összefogásra nem tudok meggyőződésből szavazni, sajnálom.
2022. márc. 17. 11:10
 26/36 anonim ***** válasza:
80%

25: ok, ha téged nem zavar, hogy egy párt átsző mindent az országban, leural mindent maffiaként, mint egy polip, akkor szavazz rájuk

Engem zavar az urambátyám rendszer, a korrupció, a jogállam kiüresítése, szóval mindaz, amit egy polgári demokráciában gondolkodó embert kell, hogy zavarjon.

Én is szeretnék egy pártra meggyőződésből szavazni, de ha nincs ilyen, akkor úgy szavazok taktikusan, hogy legalább a jelenlegi maffiállam gyengüljön a szavazatommal.

2022. márc. 17. 11:16
 27/36 anonim ***** válasza:
36%
#26 Nem szavaztan soha a fideszre, most sem fogok.Nem kell ezt úgy beállítani, hogy biztos a fideszre szavazok, ha az összefogásra nem.Egyelőre még ott tartok, hogy talán szavazni sem megyek el.
2022. márc. 17. 11:47
 28/36 anonim ***** válasza:
21%
szavaztam*
2022. márc. 17. 11:47
 29/36 anonim ***** válasza:
89%

27: mivel a fidesz törzstábora elmegy, ezért ha valaki nem megy el, az a szavazat hiányozni fog a fidesz gyengítésére.

Alapvetően a kérdés az, mint fent, hogy zavar-e a jelenlegi urambátyám rendszer, a korrupció, a jogállam kiüresítése, stb. tennél-e legalább annyit, hogy gyengüljön ez a rendszer, ha tovább kormányoznának is.

2022. márc. 17. 11:51
 30/36 anonim ***** válasza:
35%
#29 Tudomásom van erről a kifacsart logikai bukfencről, attól még tevőlegesen nem igaz.Az szavaz, aki elmegy szavazni.Az szavasz a fideszre, aki a szavazólapon a fideszt ikszeli be.Ha nem megyek el szavaszni vagy nem a fideszre és nem is az összefogásra szavazok, akkor sem a fideszre, sem az összefogásra nem szavaztam.Ez ennyi.
2022. márc. 17. 11:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!