Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos rossz (Fidesz), vagy...

Biztos rossz (Fidesz), vagy az új, ami bizonytalan (Ellenzéki Összefogás)? Melyik a jobb (kevésbé rossz) választás április 3.-án?

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 09:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
75%

ma 09:07

"A kipróbált jó, a Fidesz."

Az alábbi cikk pont a hozzád hasonló fogyatékosonak érdekes, arról szól, hogy hogyan butított el téged és mosta ki az agyadat a Fidesz az elmúlt 12 évben.

[link]

2022. márc. 17. 09:36
 12/36 anonim ***** válasza:
0%
9) Az Ellenzékiek azok akik nem nyilatkoznaka közmédiának.
2022. márc. 17. 09:42
 13/36 anonim ***** válasza:
79%
Én megkockáztatom a bizonytalan újat, eddig más téren bejött, és a biztos rossznál rosszabb nem lehet.
2022. márc. 17. 09:44
 14/36 anonim ***** válasza:
72%

Az Összefogás. Hogy miért?

- Bár nem tudjuk, milyen kormányzást fognak végezni, sejthető, hogy a mostanitól nem lesz rosszabb.

- Elkezdhet gyógyulni a lakosság. Az utóbbi 6-8 évben olyan szinten begyűrűzött a propaganda és a gyűlölet a közéletbe, hogy emiatt családok estek szét, barátságok szakadtak meg, és szemmel látható, hogy a lakosság nagyja idegbeteg, depressziós. Ha elzárjuk a sorosmigránsbrüsszeltaktikainyugalom csapot, várhatóan sokat fog javulni a helyzet.

- Amiről most döntünk, az az, hogy kelet (Fidesz) vagy nyugat (Összefogás). Bármennyi hibája is van, bármennyire is nem szeretem a nyugati értékrendet és felfogást, de inkább választom ezt, mivel ebből bármikor kiléphetünk ha nem tetszik. A kelet féle diktatúrából viszont nincs kiút polgárháború nélkül.

- Nem szeretnék gyereket. Hogy ezt miért ide írom? Azért, mert ez csak addig érvényes, míg egy ehhez hasonló országban élek. Mit hoznék arra a szegény emberre? Olyan oktatási rendszert, amiben hülye marad? Olyan egészségügyet, ahol nagyobb esélyed van nyerni a lottón, mintsem hogy tisztességes ellátásban részesülj? Vagy tegyem tönkre az életét azzal, hogy ráerőszakolok diplomákat, és olyan pályára küldöm, amivel ő kereshet olyan jól, hogy kitörjön ebből a mételyből, és ne kelljen éhbérért dolgoznia?

Egy a lényeg most: Ha nyer az Összefogás, de nem tetszik a munkásságuk, 4 év múlva le lehet őket cserélni. A másik oldal esetében viszont erre egyre kisebb az esély.

2022. márc. 17. 09:45
 15/36 anonim ***** válasza:
89%

9:42

Ebben is átvertek téged.

A fidesz nem nyilatkozik független, vagy ellenzéki médiának.

"Közmédiába" egyszerűen nem engedik nyilatkozni az ellenzékieket.

2022. márc. 17. 09:46
 16/36 anonim ***** válasza:
79%
12: ellenzékiek csak élő adásba jönnének, mert különben összevágják, meghamisítják a mondandójukat. Éppen ezért nem hívják élő adásba őket, mert akkor nem tud a fideszmédia hamisítani.
2022. márc. 17. 09:48
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
11 Nettó baromság feltételezések alapján. Semmi nem támasztja alá. Érvek?!
2022. márc. 17. 09:48
 18/36 anonim ***** válasza:
83%
Aki a biztos rosszat választja, az gondolom, benne marad egy bántalmazó kapcsolatban is, egy szar munkahelyen is minimálbérért, meg sem próbál kitörni, jobb lehetőséget keresni, esetleg még mentegeti is a bántalmazóját, magát gondolja hülyének, hogy nem képes jobbra, nem érdemel jobbat. Hát, én nem így gondolom. Én mindig megpróbáltam a rosszból kitörni, előrelépni, lehet, hogy néha csak kis lépésekben, de nem ülök a kakiban.
2022. márc. 17. 09:53
 19/36 anonim ***** válasza:
81%
Én a bizonytalant választanám, egy esélyt adnék a dolognak. A biztos rosszal hosszabb távon semmire sem megyünk. Talán a Fidesz is lesz még jobb, ha látják, hogy az emberek elégedetlenek.
2022. márc. 17. 09:57
 20/36 anonim ***** válasza:
80%

a fidesz nem csak hazudott, hanem lopott is, nem keveset

ennél még gyúrcsány is jobb volt.

a biztos rossz helyett én az újításra szavazok

2022. márc. 17. 10:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!