Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos rossz (Fidesz), vagy...

Biztos rossz (Fidesz), vagy az új, ami bizonytalan (Ellenzéki Összefogás)? Melyik a jobb (kevésbé rossz) választás április 3.-án?

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 09:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
63%

30: hogyne lenne igaz, attól, hogy neked nem tetszik, és ezért logikai bukfencnek állítod be, hogy ne kelljen szembenézned vele, tény, hogy a fidesz masszív tábora mindenképpen elmegy, és őket kell ellensúlyozni, ha a maffiaállamot gyengíteni akarjuk

A valóság az, hogy téged ezek szerint nem zavar az urambátyám maffiaállam, amit a passzivitással támogatsz.

2022. márc. 17. 11:59
 32/36 anonim ***** válasza:
87%
Én sem vagyok maradéktalanul elégedett az összefogással, de a Fidesszel még kevésbé, és ha megint 2/3 lesz a Fidesznek, lehet, hogy 2026-ban már nem lesz mire szavazni egyáltalán. Volt már egypártrendszer, történelmi tanulmányokból, vagy emlékekből, aki elég idős, tudjuk, milyen. Nekem az nem kell.
2022. márc. 17. 12:25
 33/36 anonim ***** válasza:
23%

#31 Ez amit te csinálsz ilyen "szavazat kizsarolás". Szerintem semmivel nem különb, mint a fidesz rossz döntései.

Ami téged zavar az az, hogy az ellenzéki összefogás egy nagy 0.Nem képesek arra, hogy a fidesszel NEM TÁMOGATÓ embereket maguk mellé állítsák a teljesítményeik és erényeik révén, de ezt fáj neked beismerni.Ehelyett azokat mocskolod és hibáztatod, aki sosem volt fidesz szavazó, DE az összefogásra sem kíván szavazni.

Persze nem fogod az összefogáson számonkérni amit felhoztam, mert a kisebb ellenállás fele mész el(fikázod a semleges embereket).Na, többek közt ezért sem szavazok rájuk SEM.Köszönöm szépen a figyelmet.

2022. márc. 17. 12:25
 34/36 anonim ***** válasza:
78%

Ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk, talán abban van az utolsó reményünk. Vagy valami ilyesmi, Máté Peti bácsi.

Hajrá Összefogás!

2022. márc. 17. 13:48
 35/36 anonim ***** válasza:
76%
#33: Az összefogás sem tökéletes, de bőven vannak tehetséges és becsületes tagjaik. De lehetne akár mindenki nagyon jó, ha az emberekhez nem jut el az információ a média Fidesz általi uralma miatt. Ez már nem az ellenzéken múlik.
2022. márc. 17. 18:33
 36/36 anonim ***** válasza:
72%

"Ehelyett azokat mocskolod és hibáztatod, aki sosem volt fidesz szavazó,"

Az ország érdekét nézd. Még 4 év fideszes kétharmad tragikus lesz, mert tovább sodródunk egy putyini ország felé. Ilyen országban akarsz élni, jónak tartod az irányt?

2022. márc. 17. 18:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!