Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnék feltenni pár kérdést...

Szeretnék feltenni pár kérdést a Békemenettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Csak szerintem elképszetően etikátlan az, hogy egy március 15-én megrendezett békemeneten résztvevőket, automatikusan fidesz szavazónak meg "fideszesnek" bélyegzik?

A szomszédunkban iskolákat, kórházakat bombáznak, szóval különösen nagy jelentőssége van a békemenetnek, ezért a vártnál sokkal többen megjelentek. Felháborító hogy ezt a média a "fidesz sikereként" említi stb. undorító címeket láttam.

Teljesen elment mindenkinek az esze ebben az országban vagy mi folyik itt? Felfoghatatlan!

Mielőtt jönnek a vérfideszesek, hogy biztos ellenzéki vagyok,nem, nem vagyok az. Csak felháborítónak tartom hogy egy nemzeti ünnepet valakinek a politikai sikerével kell azonosítani, igaz az ellenzére fogok szavazni, de tőlük sem vagyok elragadtatva.(Most lehet jönni azzal, hogy magamnak mondok ellent, de szerintem az, hogy a kisebbik rosszat választom nem bélyegez meg engem "ellenzéki"-nek.)

2022. márc. 16. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Vagy szörnyen naiv vagy, vagy fidesz-bérenc.
2022. márc. 16. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, magadnak mondasz ellent.... mondhatnám hazudsz!!

Egészségedre!

2022. márc. 16. 15:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Október 23-án is ugyanígy hirdették meg. Akkor még nem bombáztak le a szomszédunkban iskolákat, kórházakat.

Én azért tartom ezt felháborítónak, mert semmi nem szól a nemzeti ünnepeken arról, amiről kéne, helyette kormánypropagandának használják azt, hogy munkaszüneti nap van.

Ha szakmai zsargont akarnék elővenni, akkor azt mondanám, hogy a történelmi, kulturális emlékezet és az emlékezés helyeinek egy tudatos és erőszakos elfojtása, eltiprása, megmásítása zajlik jelenleg a kormánypárt propagandája és tevékenysége nyomán.

Csak mi a cél? Ne 48-ra, ne 56-ra és az akkori hősökre emlékezzenek a fiatalok, hanem a fideszre?

2022. márc. 16. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!