Tudni arról valamit, hogy mennyien voltak a mai (marc 15.) Békemeneten?
Olvass vissza párt kérdést, szerintem ma 10-en megkérdezték kb.
Szám adatot nem lehet mondani róla, még megközelítő értéket sem.
Képek vannak róla a levegőből, aztán annyinak becsülöd amennyinek akarod.
A lényeg annyi, hogy nagyságrenddel többen voltak a békemeneten, mint az ellenzéki nagygyűlésen, pont mint tavaly október 23-án.
Mindkettőn most kicsivel többen voltak, mint akkor.
Békemenet 6-800 ezer körül -sokan meg sem tudták közelíteni a Kossuth teret.
Az összefogás 30-50 ezer körül.
Valószínűleg többen voltak a Békameneten, hiszen megszámolhatatlan buszt tudtak beszervezni nyilván nem közpénzből. Nem voltam ott, de a teret ellepték, mint koszos tányért a csótányok.
Én az Ellenzéki, márc. 15-ös ünnepen voltam, és őszintén fogalmam sincs, mennyien lehettünk, mert nem láttam a végét, de, ha valaki kimatekozná:
"Béke"menetnél a Kossuth tér volt tele, Ellenzéki ünnepség pedig a Budai oldalon lévő rakpartot, a Szabadság hídtól a Petőfiig (plusz egy kanyar is volt a BME körül, de az a -+párezer, max 10k+ nem feltétlen számít)
Egy a lényeg, hogy minél több embernek nyissuk fel a szemét, mert azt se tudják sokan, hogy van programja az ellenzéknek, hiszen nem adtak lehetőséget a "köz"médiában se bemutatni... :)
#7 Akkor a valódi valóság meg itt van képen, hogy a te alternatív valóságodat a helyére tehessük:
Ez volt az ellenzéki "tömeg":
Ahogy ez volt a békemenet, úgy hogy sokan út közben csatlakoztak és a téren vártak már ahová mentek.
Azért kellett a határidőnél KORÁBBAN elindulnia Budáról a békemenetnek, mert nem fértek már el az emberek az indulási helyszínen. Ezzel szemben az ellenzék tervezett vonulása a Március 15. térről a rakpartra elmaradt, mert csak pár százan gyűltek össze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!