Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudni arról valamit, hogy...

Tudni arról valamit, hogy mennyien voltak a mai (marc 15.) Békemeneten?

Figyelt kérdés
Fideszes, Összefogásos, Mihazánkoson egyaránt.

2022. márc. 15. 23:16
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Pontosítok: az Összefogásos és Mihazánkos rendezvény nem Békemenet, úgy kérdezem akkor, hogy az ő gyűlésükön mennyien voltak.
2022. márc. 15. 23:18
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Erre itt nem fogsz pontos választ kapni.
2022. márc. 15. 23:23
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Olvass vissza párt kérdést, szerintem ma 10-en megkérdezték kb.

Szám adatot nem lehet mondani róla, még megközelítő értéket sem.

2022. márc. 15. 23:23
 4/24 anonim ***** válasza:
79%

Képek vannak róla a levegőből, aztán annyinak becsülöd amennyinek akarod.

A lényeg annyi, hogy nagyságrenddel többen voltak a békemeneten, mint az ellenzéki nagygyűlésen, pont mint tavaly október 23-án.

Mindkettőn most kicsivel többen voltak, mint akkor.

2022. márc. 15. 23:51
 5/24 anonim ***** válasza:
73%

Békemenet 6-800 ezer körül -sokan meg sem tudták közelíteni a Kossuth teret.

Az összefogás 30-50 ezer körül.

2022. márc. 16. 00:38
 6/24 anonim ***** válasza:
68%
A Kossuth téren nem fértek el, a BME-nél meg diplomaosztásnál többen szoktak lenni.
2022. márc. 16. 00:40
 7/24 anonim ***** válasza:
57%
Akkor itt a valóság. Én távolból láttam a narancsbárók által szervezett gyűlést, 200 busszal hordták vidékről az embereket, így voltak kb 50-60 ezren. A Kossuth tér tömve volt, de azon kívül semmi nem utalt arra, hogy egyáltalán lett volna valami. Az ellenzékiről tudok nyilatkozni, én ott voltam inkább, Pesten az Andrássy úttól egészen a rakpartig jött a tömeg, talán úgy 80 ezren lehettünk. De nem az számít ki ment el, hanem az otthonmaradtak hogy döntenek. Utóirat: se jobbra se balra, csak felfelé!
2022. márc. 16. 07:09
 8/24 anonim ***** válasza:
72%
Ja igen, a Szabadság-Hídon is vonultunk, Pestről Budára.
2022. márc. 16. 07:10
 9/24 anonim ***** válasza:
35%

Valószínűleg többen voltak a Békameneten, hiszen megszámolhatatlan buszt tudtak beszervezni nyilván nem közpénzből. Nem voltam ott, de a teret ellepték, mint koszos tányért a csótányok.

Én az Ellenzéki, márc. 15-ös ünnepen voltam, és őszintén fogalmam sincs, mennyien lehettünk, mert nem láttam a végét, de, ha valaki kimatekozná:

"Béke"menetnél a Kossuth tér volt tele, Ellenzéki ünnepség pedig a Budai oldalon lévő rakpartot, a Szabadság hídtól a Petőfiig (plusz egy kanyar is volt a BME körül, de az a -+párezer, max 10k+ nem feltétlen számít)

Egy a lényeg, hogy minél több embernek nyissuk fel a szemét, mert azt se tudják sokan, hogy van programja az ellenzéknek, hiszen nem adtak lehetőséget a "köz"médiában se bemutatni... :)

2022. márc. 16. 07:59
 10/24 anonim ***** válasza:
33%

#7 Akkor a valódi valóság meg itt van képen, hogy a te alternatív valóságodat a helyére tehessük:

Ez volt az ellenzéki "tömeg":

[link]

Ahogy ez volt a békemenet, úgy hogy sokan út közben csatlakoztak és a téren vártak már ahová mentek.

[link]

Azért kellett a határidőnél KORÁBBAN elindulnia Budáról a békemenetnek, mert nem fértek már el az emberek az indulási helyszínen. Ezzel szemben az ellenzék tervezett vonulása a Március 15. térről a rakpartra elmaradt, mert csak pár százan gyűltek össze hozzá.

2022. márc. 16. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!