Most, hogy a mozikban megy az Elkxrtuk tényfeltáró film, és mert tegnap mennyien voltak kint a Békemeneten, így most már GyF rádöbben, hogy nem kérnek belőle az emberek és visszavonul végre?
Tényfeltáró film. Hahaha.
Elég sok csíkot felszívott a forgatókönyv író mire ezt így összerakta. Lehet, hogy neki a végére valóságnak tűnt amit elképzelt.
Nekem erről is a Tanu című film jut az eszembe.
Tussinger átnyújtja a kéziratköteget. Bástya elvtárs felteszi a szemüvegét, olvasni kezd. Egyszerre sötétre komorul szép bulldogarca.
– Mi az?! Hát Bástya elvtársat már meg se akarják gyilkolni?!
Az író falfehéren mentegetőzik.
– Gondoltam... nem akartam magam ismételni... De önkritikát gyakorlok. Bástya elvtársat a második helyen akarták meggyilkolni. Jó lesz így?
– Jó – enyhül meg a tábornok. – Különben tetszik.
– Nekem is tetszik – buzgólkodik Virág. – Sok álmatlan éjszakánk fekszik benne. Kerültük a sablonokat.
– Szerénység – inti le Bástya elvtárs. – Ne tömjénezze magát... Ha én szeretek valamit magamban: az a szerénység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!