Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy a mozikban megy az...

Most, hogy a mozikban megy az Elkxrtuk tényfeltáró film, és mert tegnap mennyien voltak kint a Békemeneten, így most már GyF rádöbben, hogy nem kérnek belőle az emberek és visszavonul végre?

Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
12 év se volt elég neki, hogy rájöjjön, akkor most se fog.
2021. okt. 24. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha,sohaaaaaaaaaaaa
2021. okt. 24. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Gyurcsányból duplán-triplán is megasztárt csinált a Fidesz, annyira reklámozták szerencsétlenek, hát nincs az a marha ember, aki ezek után vonulna vissza!!!
2021. okt. 24. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Minden idők leggyengébb filmje és minden idők legggyengébb békemenete után nem Fletónak van oka visszavonulni ;)
2021. okt. 24. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Tényfeltáró film. Hahaha.

Elég sok csíkot felszívott a forgatókönyv író mire ezt így összerakta. Lehet, hogy neki a végére valóságnak tűnt amit elképzelt.

Nekem erről is a Tanu című film jut az eszembe.

Tussinger átnyújtja a kéziratköteget. Bástya elvtárs felteszi a szemüvegét, olvasni kezd. Egyszerre sötétre komorul szép bulldogarca.

– Mi az?! Hát Bástya elvtársat már meg se akarják gyilkolni?!

Az író falfehéren mentegetőzik.

– Gondoltam... nem akartam magam ismételni... De önkritikát gyakorlok. Bástya elvtársat a második helyen akarták meggyilkolni. Jó lesz így?

– Jó – enyhül meg a tábornok. – Különben tetszik.

– Nekem is tetszik – buzgólkodik Virág. – Sok álmatlan éjszakánk fekszik benne. Kerültük a sablonokat.

– Szerénység – inti le Bástya elvtárs. – Ne tömjénezze magát... Ha én szeretek valamit magamban: az a szerénység.

2021. okt. 24. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Eddig nem vonult vissza, eztán sem fog.
2021. okt. 24. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez sajnos a hatalom következtében létrejövő és visszafordíthatatlan tudatdeformálódás, ami egyébként Orbán Viktornál is megfigyelhető.
2021. okt. 24. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Az egy müvészfilm. Csak megjegyzem.
2021. okt. 24. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Rendben, legyen művészfilm művészi szabadsággal. De akkor senki se hivatkozzon arra hogy így történtek a dolgok valóban, mert semmi köze a valósághoz.
2021. okt. 24. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!