Október 21.-től a moziban az ElkXrtuk című Gyurcsányról szóló film. Ki megy megnézni?
2021. szept. 8. 17:56
1/19 anonim válasza:
A kérdés, mit kúrtak el? 2-3szor jobb volt az életszínvonal akkor, még világválságban is mint most.
2/19 anonim válasza:
En utaltam a Gyurcsany kormanyt de 15 ev utan meg mindig igy lejaratni mocskolni egy embert szerintem ez durva.
Nem magat az embert kell kicsinalni hanem a tetteit.
3/19 anonim válasza:
Ócska propaganda a választásokra.
4/19 anonim válasza:
Gyurcsanyt elzavartak a valasztok eltelt 11 ev. Ha akarjak visszahozzak ha akarjak nem. Mit kell a Fidesznek karaktergyilkolni allandoan?
5/19 anonim válasza:
Amugy propaganda a valasztasok elott.
6/19 anonim válasza:
Karácsonyt is karakter gyilkolták az önkormányzati választások előtt, sokra mentek vele?
Szerintem még többen fognak a film hatására Ferire szavazni.
7/19 anonim válasza:
De jó lenne ha emiatt lenne több ellenzéki összefogás szavazó.
8/19 A kérdező kommentje:
Gubás Gabi nekem nagyot süllyedt a szememben, hogy egy ilyen sz@rsághoz a nevét adta.
2021. szept. 8. 18:14
9/19 anonim válasza:
Ez a dedós, ovis taktika Karácsony ellen sem jött be 2019-ben.
10/19 anonim válasza:
Sokan nem tudják milyen volt a Gyurcsány korszak, lehet hogy a filmből valami lejön belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!