Október 21.-től a moziban az ElkXrtuk című Gyurcsányról szóló film. Ki megy megnézni?
2021. szept. 8. 17:56
11/19 Koplárovics Béci 

válasza:

Híradót a tévében sem nézem. Hülye lennék még fizetni is a propagandáért. Fizetni meg nem tudnak annyit, hogy érdekeljen.
12/19 anonim 

válasza:

Helyette inkább Dune és Halloween kills.
13/19 anonim 

válasza:

Lehet, hogy meg fogom nézni, hogy szórakozzak egy kicsit. De nem moziban mert nem fogok fizetni érte, hanem amikor már fent lesz torrenten.
De attól még Ferire fogok szavazni ^^
14/19 anonim 

válasza:

8: igen, eléggé leértékeli magát egy színész, ha egy ilyen nyilvánvalóan propagandafilmben szerepet vállal
15/19 anonim 

válasza:

Mindenképpen. Kíváncsi vagyok rá, mert ott voltam az utcán akkoriban diákként tüntettem.
16/19 anonim 

válasza:

Hát a kivezényelt középiskolások, meg a nyugdíj alamizsna mellé is küldik az ingyenjegyre váltható kupont
17/19 anonim 

válasza:

DK-ra szavazok, de attól még megnézem, érdekel
18/19 anonim 

válasza:

Fizetni biztosan felesleges érte, százszor le fogják adni a köztévén a választásokig.
19/19 anonim 

válasza:

Legalább megtudják sokan milyen aljas gazember volt a Gyurcsótány. Aki a szemeket is kilövette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!