Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy az öszödi beszédről és az azt követő 2006-os forradalomról szóló akció-politikai thriller filmet készítenek?

Figyelt kérdés

Elvileg most kezdik keresni a színészeket a projekthez.

A film az 1956-ról szóló Szabadság,szerelem című filmhez lesz majd hasonló,és az öszödi beszéd kalandos útját mutatja be annak elhangzásától a médiába kerüléséig,majd az azt követő népfelkelést és a rendőrterrort.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. febr. 26. 15:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Jól sejtem, hogy a film bemutatója a 2022-es választások előtt 1-2 héttel várható?
2021. febr. 26. 15:14
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
A krumpli már kevésnek tűnik a hívők megtartására!
2021. febr. 26. 15:15
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
És?Mit kéne erre mondani?Kevés a krumpli termés idén mert elvitte a covidka?Róluk jobbat lehetne forgatni.Olyan változatos story lenne hogy az nem igaz😁😁Igen,#1-es a Tv2 propaganda etetés már kevés és muszáj egyéb módon is próbálkozni hogy a nyájat egybe tartsák a pásztorok😊😊Sorosozás is már lejárt lemez szóval be kell újítani vmi mással ami menő.Bill Gatesezés még hogy nem jutott eszükbe?Nem is értem hogy nem ennyire kreatívak🤔🤔
2021. febr. 26. 15:20
 4/18 LazyJones ***** válasza:
21%
Népfelkelés? Inkább parasztlázadás...
2021. febr. 26. 15:21
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, hogy azok kapják a szerepeket, akikről szólni fog. A siker biztos lesz, sőt a nominálás Oscarra sem lehetetlen.
2021. febr. 26. 15:31
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Én ott voltam, de képmutató és nevetséges ebből filmet csinálni.

A tömeg 2006 szeptemberében, még a legelső tüntetéseken azt várta, hogy a parlamentben az akkori ellenzék melléálljon (nevezetesen a fidesz). Ezzel szemben úgy hallgattak, mint sz@r a fűben. Semmit nem csináltak a kormányváltás érdekében és még majdnem 4 évig kellett Gyurcsányékat nézegetnünk. Oké, azóta már tapasztaltuk, hogy ők sem jobbak semmivel, de 2006-ban az emberek azért mentek az utcára, hogy lemondjon a kormány.

2021. febr. 26. 15:31
 7/18 anonim ***** válasza:
61%

Remélem elkészül 22 áprilisáig. Utána leállítanák gyanítom.

A kezdeményezés nagyon helyes! Meg kell örökíteni minden az utókornak. A fiatalok nem tudják mit vennének Gyurcsányékkal a nyakukba

2021. febr. 26. 15:35
 8/18 anonim ***** válasza:
23%

Reméljük a filmben az is benne lesz, amikor Orbán gyáván, pánik szerűen, páncélozott autón elmenekül az Astoriától, hátra hagyva a mostani "bicikliügyi" miniszterét is, akit aztán a zsaruk félhülyére vertek.

(Azóta sem heverte ki!)

2021. febr. 26. 15:40
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Kíváncsi vagyok milyen Gyurcsány lesz Eperjes K.
2021. febr. 26. 15:42
 10/18 anonim ***** válasza:
19%

"Kíváncsi vagyok milyen Gyurcsány lesz Eperjes K."

Ő lesz az első narancsos Gyurcsány! Kap majd néhány díjat érte.

2021. febr. 26. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!