Mi a véleményetek arról hogy az öszödi beszédről és az azt követő 2006-os forradalomról szóló akció-politikai thriller filmet készítenek?
Elvileg most kezdik keresni a színészeket a projekthez.
A film az 1956-ról szóló Szabadság,szerelem című filmhez lesz majd hasonló,és az öszödi beszéd kalandos útját mutatja be annak elhangzásától a médiába kerüléséig,majd az azt követő népfelkelést és a rendőrterrort.
Én ott voltam, de képmutató és nevetséges ebből filmet csinálni.
A tömeg 2006 szeptemberében, még a legelső tüntetéseken azt várta, hogy a parlamentben az akkori ellenzék melléálljon (nevezetesen a fidesz). Ezzel szemben úgy hallgattak, mint sz@r a fűben. Semmit nem csináltak a kormányváltás érdekében és még majdnem 4 évig kellett Gyurcsányékat nézegetnünk. Oké, azóta már tapasztaltuk, hogy ők sem jobbak semmivel, de 2006-ban az emberek azért mentek az utcára, hogy lemondjon a kormány.
Remélem elkészül 22 áprilisáig. Utána leállítanák gyanítom.
A kezdeményezés nagyon helyes! Meg kell örökíteni minden az utókornak. A fiatalok nem tudják mit vennének Gyurcsányékkal a nyakukba
Reméljük a filmben az is benne lesz, amikor Orbán gyáván, pánik szerűen, páncélozott autón elmenekül az Astoriától, hátra hagyva a mostani "bicikliügyi" miniszterét is, akit aztán a zsaruk félhülyére vertek.
(Azóta sem heverte ki!)
"Kíváncsi vagyok milyen Gyurcsány lesz Eperjes K."
Ő lesz az első narancsos Gyurcsány! Kap majd néhány díjat érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!