1/10 anonim válasza:
Tuti, de ideje lenne kitalálnotok valami új nevet, mert ez a "menet" minden csak nem béke..
3/10 anonim válasza:
#1: az tuti hogy nem "béke", mert a gyűlölet megy.
4/10 anonim válasza:
Nem biztos hogy 15-én lesz és eddig sem volt minden évben. De tekintve hogy fideszes pártrendezvény, független attól, hogy ki nyeri a választásokat
5/10 anonim válasza:
Csak akkor, ha lesz lóvé a buszoztatásra.
6/10 anonim válasza:
Igen, de kötelező lesz dínó jelmezben menni.
7/10 anonim válasza:
Akkor havonta lesz. A Parlament előtt hetente.
8/10 anonim válasza:
#5 pénzük??? Ezek annyi milliárdot kiloptak a magánalapítványaikba a zsebünkből, hogy a válaszom: igen, nekik már az unokáik is jól fognak élni életük végéig, annyi pénzt kilapátoltak maguknak a fideszesek követhetetlen magánalapítványokon keresztül
9/10 anonim válasza:
#8, a buszoztatásra nem lesz pénz. Saját zsebből ilyenre nem fognak költeni.
10/10 anonim válasza:
#9 a fideszeseknek az elkövetkezendő 100 évre megvan mindenre a pénzük, felkészültek mindenre, arra is, ha adott esetben már soha többé nem jutnak hatalomhoz. Ennek fényében írtam, hogy ha kell, lesz buszoztatás, mert telik rá nekik majd. Bármire. Nem kevés pénzt loptak maguknak az EU támogatásokból, mint írtam, magánalapítványba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!