Kinek a március 15-ei ünnepsége volt a leghasznosabb?
Az MKKP is ugyanolyan demagóg, mint a többi. Gondoltam szólok. Hátha leesik a szemellenző.
A leghasznosabb az lett volna, ha március 15. arról szól, ami. De szerintem a pártok rendezvényein alig tudta volna valaki megmondani, hogy mit ünneplünk amúgy...
Kellett valami frappáns mondat.
a Mi Hazánk nem ukránellenes tüntetést csinált... de ha még csak nem is tudod hogy miért volt tüntetés akkor legalább néznél utána hogy ne írj f.szságot! a Mi Hazánk az ellen tiltakozott hogy NATO katonák jöjjenek Magyarországra és ez miatt Oroszország ellenségnek tekintsen minket (mint ahogy a Lengyeleket vagy a Románokat) ez ellen volt a tüntetés! egyébként ha nagyon adományozást szeretnél látni akkor tessék, a Mi Hazánk is adományozik sokat!
Tessék:
1 beteg fiú akinek irgalmatlan sok pénzt gyűjtöttek!: [link]
ez 1 sorozat Toroczkai csatornáján, olyan embereknek segítenek akiket a végrehajtók átvertek! és a végrehajtók ellen lépnek fel ahogy csak tdunak: [link]
ingyen földet osztanak honfitársainknak! tessék: [link]
1 jó eszköz azoknak akik elkapták a koronavírust, (többek közt énis ezért vettem meg, mert ő mutatta!) : [link]
éttermet építtetett, rádásul nemis akármilyet 😉: [link]
Toroczkai és a Mi Hazánk segít 1 utcára került embernek akit jogilag átvertek: [link]
És ezek még csak a jéghegy csúcsa! ha tudnád hogy Toroczkai mennyi helyen volt jótékonykodni... és jó sok mindent nem linkeltem még be :) például a facebook elleni per mert a facebook igazságtalanul tilt embereket, vagy a lezárások ellen is ők léptek fel először! :)
"Mi Hazánkos ukránellenes tüntetés"
Elképesztő,hogy vannak emberek , akik szerint hogyha valaki nem nyal be tövig, az ellenzéki, baloldali sajtó-média által sugalmazott képnek,akkor automatikusan már valami ellenes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!