Ma, március 15-én orosz zászlót lengetni Toroczkaiéktól mekkora hazaárulóság?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 19:11
2/17 anonim válasza:
Semekkora. A szovjetek édestestvéreink. EU zászlót loóbálni lenne az.
4/17 anonim válasza:
Dikk, ez a 2 utolsó válasz! Mennyit kaptok ilyen irogatásokért?
5/17 anonim válasza:
Menjetek ki libbantkodni a bús f*ba a Kárpátokon túlra,tőlem mehettek az első vonalakban is,értetek úgysem kár.
6/17 anonim válasza:
Én nem vagyok Mi Hazánk szavazó, de úgy látom 1db orosz zászló volt. Az is egy magánszemélyé, nem a szervezőké.
De érdekel, ha tévedtem. Akkor kérek linket.
7/17 anonim válasza:
És mielőtt simán félreértene bárki, sem orosz, sem ukrán párton nem állok, március 15-én meg ízléstelennek tartom az orosz zászlót, mivel az ekkor kirobbant forradalmat végül 200.000 orosz katona verte le, nem az osztrákok. (persze a cári orosz zászló alatt, de akkor is...) (6)
8/17 anonim válasza:
#2: Viktortád mégis csak az EU-s pénzt vágja zsebre, meg pumpálja bele Mészáros Lölőbe.
9/17 anonim válasza:
Majd a rendszerváltás után megy a Gulágra a többi kulákkal együtt.
10/17 anonim válasza:
Éppen annyira mint Ukrajna zászlóját kitűzni Budapest városházára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!