Szeretnék feltenni pár kérdést a Békemenettel kapcsolatban?
Csak szerintem elképszetően etikátlan az, hogy egy március 15-én megrendezett békemeneten résztvevőket, automatikusan fidesz szavazónak meg "fideszesnek" bélyegzik?
A szomszédunkban iskolákat, kórházakat bombáznak, szóval különösen nagy jelentőssége van a békemenetnek, ezért a vártnál sokkal többen megjelentek. Felháborító hogy ezt a média a "fidesz sikereként" említi stb. undorító címeket láttam.
Teljesen elment mindenkinek az esze ebben az országban vagy mi folyik itt? Felfoghatatlan!
Mielőtt jönnek a vérfideszesek, hogy biztos ellenzéki vagyok,nem, nem vagyok az. Csak felháborítónak tartom hogy egy nemzeti ünnepet valakinek a politikai sikerével kell azonosítani, igaz az ellenzére fogok szavazni, de tőlük sem vagyok elragadtatva.(Most lehet jönni azzal, hogy magamnak mondok ellent, de szerintem az, hogy a kisebbik rosszat választom nem bélyegez meg engem "ellenzéki"-nek.)
A háború kitörése előtt már 3 hónappal meg volt hirdetve a békemenet.
A jobboldal meg kapott rajta, hogy azóta kitört egy háború, és most verik magukat, hogy a balódal meg bezzeg háború párti.
Kérdező
A fidesz miniszterelnökének a beszédéhez vezet az a békemenet aminek szervezésében és reklámozásában most egyértelműen a fidesz is részt vett.
Aki úgy ment oda a békemenetre, hogy nincs tisztában azzal, hogy ez fideszes rendezvény azt már nyugodtan beleszámolhatják, az az 1-2 ember (ha volt egyáltalán) nem tényező több százezer esetén.
Tényleg muszáj mindig valami hülyeséget kitalálni? Mi lenne ha simán csak elismernétek, hogy ez éppen olyan bukta volt MZP csapatának, mint október 23?
Ettől nem változna semmi, a választásokat nem az dönti el melyik március 15-i rendezvényre mentek ki többen, hanem hogy majd április 3-án kire fognak többen szavazni. Csak ti nem tűnnétek olyan szánalmasnak.
Bár ilyen mondatok után ez nem lesz egyszerű akkor sem:
"Mielőtt jönnek a vérfideszesek, hogy biztos ellenzéki vagyok,nem, nem vagyok az. Csak felháborítónak tartom hogy egy nemzeti ünnepet valakinek a politikai sikerével kell azonosítani, igaz az ellenzére fogok szavazni, de tőlük sem vagyok elragadtatva"
na most ha neked ciki ellenzékinek lenni akkor ne is szavazz rájuk, ha meg rájuk szavazol akkor vállald is fel! Az az ellenzéki aki rájuk szavaz. Nincs olyan, hogy én a fideszre szavazok de nem vagyok fideszes. Éppen így ha te az ellenzéki összefogásra szavazol akkor az ő szavazójuk vagy, azaz "ellenzéki". Sőt, tovább is megyek, konkrétan ballib vagy mert ellenzéki az is aki a mi hazánkra, a kétfarkúakra vagy a munkáspártra szavaz.
ma 15:04
Feltűnt neked hogy békemenet címen már jó néhány éve vonulgatnak? Ez most csak egy érdekes egybeesés, hogy a Fidesz támogatása mellett a "békéért is tűnettek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!