Az Euro árát miért nem fagyasztják be?
Nem tűnt fel, hogy 10+ éve megy fel az ára? :)
Most jóval kisebb ütemben, mint 2011-ben pl, vagy 2008-ban.
#3. "Vagy ti nem fizettek euróban?"
No, hát akkor halljuk, hogy te mégis mit szoktál euróban fizetni!
6: mondjuk mindent?
Euroban fizeted az összes elektronikus eszközt és az ezekkel megtermelt javakat ill. szolgáltatást. Az autókat és így közvetve mindent amit autóval szállítanak. A ruhákat, cipőket. Minden élelmiszer alapanyagot ami külföldről jön.
A gázt még ideig óráig nem euróban fizetjük, a benzint pedig petrodllárban fizetjük csak most a kormány beavatkozott.
#7. Szóval neked személy szerint qrvára nem kell euróban fizetned semmit, én is így gondoltam, köszi a megerősítést. Amúgy azt vágod, hogy többet exportál az ország, mint importál, tehát még jót is tesz a gazdaságnak a gyengülő forint, mert kaszálunk rajta? Nem tudtad? F@sznak okoskodsz akkor?
Amúgy ne aggódj, ismertem az érvrendszered, mielőtt megírtad volna a válaszod. Világos, hogy a romló árfolyam beépül számos termék árába, amit vásárolsz, mégha nem is azokról a dolgokról van szó, amire minden nap költened kell...ugyanakkor ez az érvelés rendre ki szokta felejteni, hogy nálunk szerencsére jelentős reálbéremelkedés jellemzte az utóbbi éveket, azaz a gyengülő árfolyam ellenére is egyre többet tudtunk vásárolni mindenből, mint korábban, egy erősebb árfolyam mellett. Na tessék, még túl komolyan is vettem a kérdésed, ami nyilvánvaló provokáció, trollkodás.
nem tudom 9-es te hova jársz boltba, de én egyáltalán nem tudok többet vásárolni a mindennapi dolgaimból sem az utóbbi években, sőt inkább kevesebbet
de jó lehet bekötött szemmel élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!