Rosszabb a hús minősége ha fagyasztják?
Más lesz a minősége? Más lesz az íze? Rosszabb a hús ha mirelit?
Vettem húst de túl sokat így a felét mélyhűtőbe tettem.. most így majd rosszabb lesz az íze?
Mehet bátran. Húsa válogatja amúgy, nem mindegy milyen állat.
Csirkét konkrétan a végtelenségig lehet fagyasztva tartani. Annyi, hogy idővel végbemegy egy kémiai folyamat benne, amitől hal ízű lesz. De ugyanúgy jó tápértékű marad, állagra is megfelelő.
A többi hús már nem ilyen, azokat fél - max egy év alatt el kell fogyasztani.
Ha valamit fagyasztás után kiolvasztottál, azt TILOS! újra lefagyasztani. Vagy elfogyasztod, vagy kuka.
A huto fagyaszto resze nem a nyers husok tarolasara szolgak, hanem az elokeszitett-, felkesz- es elkeszult dolgok atmeneti tarolasara szolgal.
Haztartasi hutoszekreny alacsony hofokon es lassan hut es mint a 2-es mar jol leirta, nagyobb jegkrisztalyok alakulnak ki amik rontjak a fagyasztott dolgok texturajat.
Profi helyen sokkolót hasznalnak a fagyasztasra, aminél nincs allag romlas hiszen a hirtelen fagyasztasnal nincs ideje a jegkristalyoknak megdagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!