Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A velőt csak az ízéért fagyasz...

A velőt csak az ízéért fagyasztják azok akiknek ízlik, vagy van valamilyen kedvező élettani hatása?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az íze miatt fogyasztom. :)
2015. jún. 21. 17:20
 2/8 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Azért fagyasztják, hogy ne romoljon meg, és azért fogyasztják, mert finom.

Élettani hatása, hogy növeli a komfortérzetemet egy adag velő elfogyasztása.

Egyéb élettani hatásáról nem tudok - ami persze nem azt jelenti, hogy nincs is.

Pedro

2015. jún. 21. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretjük.
2015. jún. 21. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Huhh én az íze miatt, nagyon szeretem!
2015. jún. 21. 17:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,én sem tudok pozitív élettani hatásáról,kíváncsi voltam,valaki tud-e?

A baromfi agyvelejét és gerincvelejét szeretem,ill,szerettem addig,míg nem ketreces-csarnokos nevelésű volt.

Olvastam a húsleves kiváló élettani hatásáról,azaz,hogy velős csontot ha 72 órán át lassan főzzük,a benne lévő ásványi anyagok akkor oldódnak ki a legjobban,s fel lehet ezt a levet használni húsok sütéséhez,húslevesekhez.Fagyasztóba ki kell adagolni.Na már most gondoltam,a velőben is lehet valami értékes anyag,de ezek szerint semmi.Ki is borítottam,mert én az ilyen zsíros velőtől öklendezem.Illetve nem csak az a bajom vele hogy zsíros,hanem az íze miatt sem kedvelem.

2015. jún. 21. 17:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Na ha ennyire szeretitek,kezdem sajnálni,hogy azt a 6 szép velős csontot kidobtam!!!!Meghívtalak volna benneteket vacsira!!!!!!!
2015. jún. 21. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne fájdítsd a szívemet...képes voltál kidobni??? A világ egyik legjobb kajája a kenyérre/pirítósra kent velő...
2015. jún. 21. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi korom ota imadom!!
2015. jún. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!