1/4 anonim válasza:
Nem! Éphogy a túl sok kávézás árt az embernek.
2/4 anonim válasza:
Nem. A kávé nem annyira egészségtelen mértékkel fogyasztva, de arról szó sincs, hogy annyira egészséges lenne, hogy kötelezően kellene fogyasztani.
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem. Főleg, ha valakire nem hat élénkítőleg, csak az íze miatt issza.
4/4 anonim válasza:
Én 31 éves múltam. Nem szeretem a kv-t. Mégsem vagyok reggel fáradtabb, vagy nyúzottabb mint azok akik kávéznak. Sőt, talán még könnyebben is kelek, mint akik mindig azt iszák, na meg egy csomó időt nyerek azzal, hogy nem főzöm, és nem iszom. Mivel nem szoktam rá nincs időnként elvonási tünetem, és nem kapok idegrohamot, ha elfogy a kv.
Valójában nincs rám semmilyen hatással vagyis, nemrég egy huzamosabb magas lázzal járó betegség, és fekvés után annyira alacsony volt a vérnyomásom, hogy majd szét ment a fejem 2-3 napig. Mivel gyógyszert nem akartam bevenni mindenki azt mondta igyak kv-t, hát, nekem nem segített. Ha pedig este egy buliban ittam egy kicsit még álmosabb lettem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!