Az a sok önkéntes civil, aki most az ukrán menekülteket befogadja/segít nekik vajon 2015-ben is ugyanezt tették a szír/afgán menekültekkel?
Őket is bombázták, ők is rémülten jöttek ide és közöttük is sok gyerekes anyuka volt akik nagyon örültek volna a segítő kezeknek és szállásoknak, hogy ne megbélyegezve fagyos éjszakákon át gyalogoljanak a senki földjén.
Én nem nagyon hallottam akkor ilyen akciókról, hogy facebook-on tömegesen kerestek volna szállásokat nekik, meg tonnányi ételt gyűjtöttek volna meg arról sem hallottam volna, hogy - mint most - a kormány támogatja azokat a cégeket akik menekülteknek ad munkát.
De pl. ez a jól szituált középosztálybeli keresztény házaspár anno vajon ugyanúgy befogadott egy szír családot?
Na jó nem húzom tovább ezt a köntörfalazást, szóval qrvára megkérdezem: lényegében ugye a magyar társadalom zsigereiben rasszista?
Ja igen ezeket ki is hagytam:
https://www.youtube.com/watch?v=mmtu7PcLhGA
https://www.youtube.com/watch?v=W9x4B1FDOsw
2015-ben mindenki vagonokba zavarta meg söröspohárral dobálta a szíreket a keletinél most meg meleg teával és babasarokkal várják az ukránokat.
Elképesztő kétszínűség!
#1: Továbbmegyek! Mégcsak nem is kellett őket elszállásolni, mert nekik volt annyi eszük, hogy csak keresztülszaladjanak ezen a pöcegödrön. De még az utaztatásukat is akadályozták és hergelték ellenük a népet. Pedig ők még teát sem kértek csak szabad áthaladást.
Csak ugye volt néhány "árnyalatnyi" különbség és itt az árnyalatnyit szó szerint kell érteni. 😏
#4: Hány ismerősödnek az ismerősét erőszakolta meg egy afgán vagy fekete?
Vagy azért nem szívesen veszed fel a kocsidba, mert még angolul sem tudod magad megértetni velük?
Az ukránok a szomszéd országból jönnek, ahol háború van.
Kérdező, te pedig troll vagy. De még nem késő, fogadhatsz be az otthonodba fekákat nyugodtan, sok szerencsét.
"Hány ismerősödnek az ismerősét erőszakolta meg egy afgán vagy fekete?"
Igazad van, csak 2-t. Nem is értem miért általánosítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!