Budapesten miért nincsenek önkéntesek akik elszállásolnák a "menekülteket"? Miért csak a szöveg sok?
A magyar liberálisok egyik ismertetője, hogy nagy szájhősök.
5 éve rendszeresen feldobom a lehetőségét annak, hogy lejöjjenek ide Borsodba egy pár napra, romák közé.
Szerinted jelentkezett bárki is, aki el is jött volna? :)
Na megjött az egybites liberális.
Ha rálépsz a tyúkszemükre, azonnal nekiáll erdélyi magyarozni....
Ki mondott ellent?
Én leírtam, hogy mi jellemző a fajtádra, ennyi.
Ami persze nem tetszik nektek, mert abban a hitben vagytok, hogy mekkora harcosok vagytok.
Pedig rengeteg önkéntes végez olyan feladatokat, amit az államnak régen meg kellett volna oldania a maga kiépített infrastuktúrájával. Biztos te is olvastál rengeteg cikket a menekülteket segítő önkénetsekről.
Saját házban elszállásolni már kicsit erőn felüli lenne, és egyébként sem vagyok benne biztos hogy legális.
Ellepik az egész várost??? Nem kellene ennyire túlozni.
Ma speciel elég sok helyen jártam (a Corvin negyedtől a Deák térig, aztán a Moszkvától a Nyugatiig), és csak a Nyugatinál láttam menekülteket, max. 10-et.
Ellenben hajléktalant/csövest TÉNYLEG mindenhol, a Futó utcában, a Károly körúton, a Deákon, a Széna téren, a Margit körúton...
Megjegyzem, eddigi saját tapasztalataim szerint MINDIG a "magyar csavargók" voltak koszosak, büdösek, tisztelet a ritka kivételnek, a menekültek nem.
Egyébként meg vannak cikkek, amelyek szerint elszállásolt valaki menekülteket.
De neked úgysem lenne elég, akármennyi ilyen is lenne.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy TE hány idegent szállásoltál már el, legyen az hajléktalan, csöves, külhoni magyar, akármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!