Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártj...

A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja? Mi a bizonyíték erre?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 12:01
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
54%

10 év múlva olvasd el újra ugyanezeket a válaszaidat, nagyon fogod szégyellni magad.

Menj aludni, jó éjszakát! :)

2022. márc. 13. 19:23
 52/60 anonim ***** válasza:
45%

"Egy dolgot másoltam be hátha úgy kevésbé zavarodsz össze, hátha jobban tudod követni a témát, de tévedtem."

Nem, nem másoltál be tőlem semmit. Te kitaláltál valamit, és leírtad. Ez megint egy hazugság volt.

"Ez a mutogatás már nagyon óvoda, neked tényleg fel kell még nőnöd :)"

Mi számít nálad mutogatásnak? Arról sincs fogalmad te magad mit írsz, fogalom zavaros vagy, másolni sem másoltad be a valós szöveget amit leírtam, értelmezni sem tudtad, és amit elolvastál is félreolvastad. Ez nem mutogatás, egyszerűen vitatkozol a semmin és az általad kitalált dolgokon. Persze egy anoním forumon ezt simán lehet. Bár értelmesebb körökben az ilyen még viccnek se megy el.

"10 év múlva olvasd el újra ugyanezeket a válaszaidat, nagyon fogod szégyellni magad.

Menj aludni, jó éjszakát! :)"

Saját magad alacsonyítod le ha ennyit jelent nálad az érdemi reakció, ugynezt tudom tanácsolni számodra, bár az csoda ha most nem önt el a szégyen érzet. Engem igen, téged látva.

2022. márc. 13. 19:33
 53/60 anonim ***** válasza:
69%
az ég vilgán SEMMI bizonyíték nincs erre! kezdjük azzal hogy mikor a jobbik (szélsőjobboldali párt) beállt a szélsőbalhoz akkor a szavazóinak a 80-90% elment! (jöttek helyére balos szavazók ez tény, de azok a dk ra vagy momentumra szavaztak volna, tehát összefogáson belül) és ez a 80-90% ami elment annak 1 része nem szavaz, 1 része pedig a Fideszre! de jött a Mi Hazánk (jobbik folytatása, csak árulás nélkül) és sok szavazót elvett a fidesztől! szóval logikailag TÖBB értelme van annak hogy a gyurcsány fiókpártja minthogy a fideszé.... egyébként imádom a balosokat, mindenki náci nekik meg fiókpárt! komolyan mondom mint 1 kisgyerek! a legtöbb balos szavazó (sértésen kívül) de olyan mint 1 hisztis kisgyerek!
2022. márc. 14. 03:02
 54/60 anonim ***** válasza:
19%

#53 Már hogyan vett volna el a fidesztől szavazókat? Imádom az olyan embereket akik kihúzzák a mi hazánkat a nácizás alól valamivel.😀

Szó nincs itt arról, hogy mindenki náci, ne játszd túl magad. Itt a mi hazánkról volt csak szó.

2022. márc. 14. 08:20
 55/60 anonim ***** válasza:
47%
#54 Szerinted ha most megszűnne a Mi Hazánk, melyik párthoz állna át a legtöbb szavazójuk?
2022. márc. 14. 08:23
 56/60 anonim ***** válasza:
0%

#55 Nehéz kérdés, de csak találgatni tudunk a saját meglátásaink szerint. Egy ilyen buta kérdést én nehezen tudok megválaszolni azok után, hogy láttam milyen emberekből áll a mi hazánk. Tele konteós, oltás-ellenes (nem vírus-tagadó,ellenes és nem kltás-ellenes, persze azok is lehetnek..) fajgyűlölő, rasszista, homofób emberekkel. Őket leginkább olyannak nézem mint a kutyások. A legtöbb mi hazánkosnál eddik annyit láttam, hogy az érdekli őket mivan a cigánysággal(...).

Szóval részemről nem lehet ezt a kérdést így megválaszolni, találgatni lehet valami alapján.

2022. márc. 14. 08:30
 57/60 anonim ***** válasza:
Bocs, butának azért buta, (szerintem) mert találgatni tudunk, és ilyen nem történhet meg.
2022. márc. 14. 08:31
 58/60 anonim ***** válasza:
55%
Ugyanolyan gyűlöletkeltők, mint a fidesz.
2022. ápr. 2. 22:39
 59/60 anonim ***** válasza:
A Mi Hazánk náci, a Fidesz fasiszta.
2022. ápr. 3. 01:26
 60/60 anonim ***** válasza:
#59 Miért?
2022. ápr. 3. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!