Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártj...

A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja? Mi a bizonyíték erre?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 12:01
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
46%

- a Fidesz a kormánypárt, nem csinálják ugyanazt és nem is tudnák ugyanazt csinálni. Mire gondolsz konkrétan?

- A Fideszt is ostorozzák de azt a másik oldal médiáján keresztül tudják.

Az Atv-ben legtöbbször akkor kapnak szerepet amikor a jelenlegi kormányt kell ekézni. Az M1-en akkor kapnak lehetőséget amikor az "Összefogást" kell támadni. Mindkét oldal akkor hívja be őket amikor szükségük van rájuk.

Bizonyítékot tudnál mutatni arra, hogy miért a "fidesz náci tagozata"?

Én küldtem bizonyítékot arról, hogy miért nem az.

2022. márc. 13. 13:10
 22/60 anonim ***** válasza:
48%
#19 Ez pont az a gondolatmenet, ahol Mári=Gyurcsány.Ha azt kikéred magadnak, akkor ezt is elutasítod.Viszont ha a MH=Fidesz, Akkor Gyurcsány=Ellenzéki Összefogás, és akkor el kell ismerned, hogy te Gyurcsányt támogatod.
2022. márc. 13. 13:11
 23/60 anonim ***** válasza:
Márki*
2022. márc. 13. 13:11
 24/60 anonim ***** válasza:
31%

1. A mi hazánk ugyan azokat a dolgokat vallja mint a fidesz, a teljesség igénye nélkül:

-brüsszel

-lmbtq

-gyurcsány

-csúnya nyugat/unió

Megspékelve:

-cigányozás

-zsidozás

-csúnya multik

Valamint hasonlóan orosz-barátnak tűnnek.

Kiegészítésképp pedig eszük ágában sincs semmilyen baloldallal összefogni, vagy az ellenzékkel, mégis azt állítják, hogy kormányváltást szeretnének, csakhogy esélyük sincs erre, viszont cserébe elszívtak pár szavazatot az ellenzéktől, javarészt a jobbiktól, ezzel gyengítce a fideszt. Bejutnak max 5 képviselővel, mihez fognak kezdeni? Kit fognak erősíteni azok után, hogy gyengítették az ellenzéket a szavazáson? Olvasd vissza mit írtam, miről szól a mi hazánk és vesd össze a fidesszel. Szinte ugyanaz a kettő, tehát a kormányt erősítik. Emellett nácik is. Tehát a fidesz náci párt tagozata. Aki valami tárgyilagos bizonyítékot kér, mint valami írásos dokumentum, az már tudat alatt tudja, hogy mi a pálya a mi hazánkal, csak annyire osztja ezt a fidesz/mi hazánk retorikát, a minden-ellenességet, amit más párt meg nem kínál, hogy inkább nem akarja elfogadni.

2022. márc. 13. 13:19
 25/60 anonim ***** válasza:
53%

Javítás és kiegészítés:

Gyengítve az ellenzéket*, nem a fideszt.

Valamint egy hasonlóság plusszba.

Azt is mondják, hogy rendszerváltást akarnak de együttműködni senkivel sem. Egy ilyen együttműködés nélküli társadalmilag megosztó kormányzás van jelenleg is, ami ellen vannak elvileg.

2022. márc. 13. 13:21
 26/60 anonim ***** válasza:
46%

A Mi Hazánk az egyik legnagyobb ellensége a fidesznek, meg a balosoknak.

Akkor hogy lenne fiókpártja.

Persze legalább egy program beszédet meghallgathatnál , mielőtt ilyen baromságot egyáltalán kérdeznél.

Az egyetlen normális párt.

A végrehajtó maffiát is ők buktatták le Völnerrel együtt, pedig ő fideszes.

2022. márc. 13. 13:34
 27/60 anonim ***** válasza:
56%

#26 is? Meg még mit/kit?

Mondani bármit mondhat bárki, a mi hazánknak esélye sincs, épp csan a parlamentbe jutásért küzdenek. Az egész programjuk csak kamlány, nincs jelentősége sem súlya a programjuknak. Arról nem beszélve, hogy kilépnének az eu-ból elüldöznék a multikat amik több ezer cagy tízezer embernek adnak állást, cserébe irdatlan mennyiségű pénzt ölnének a nulláról induló haza vállalkozásokba, amik emiatt teljesen bizonytalanok is. A roma programról ne is beszéljünk meg a zsidókhoz való hozzáállásukról, az a szerencse, hogy az eu-t ez nem zavarná, vagy nem tudna tenni ez ellen mert előbb léptetnék ki az országot onnan. Kérdés a többi nemzet mit szólna hozzá. A mi hazánk nem normális, csak a fideszt erősítik. Náci tagozata.

2022. márc. 13. 13:41
 28/60 anonim ***** válasza:
49%

Brüsszel,

Fidesz: Brüsszel nekünk ne mondja meg

MH: -

Lmbtq,

Fidesz: Lehet Pride vonulás

MH: Ne legyen Pride vonulás

Gyurcsány:

Fidesz: Nem kedvelik

MH: Nem kedvelik

Több millió ember: Nem kedvelik

Csúnya Nyugat/Unió:

Fidesz: Csúnya Nyugat/Unió itthon, Szép Nyugat/Unió amikor kint vannak.

MH: 2030-ban népszavazást kell tartani az esetleges Uniós kilépésről

Csúnya multik:

Fidesz: telepít be csúnya multikat

MH: a magyar vállalkozásokat támogatná

Cigányozás:

Fidesz: Fontos részei a társadalomnak

MH: Veszélyes a túlszaporodásuk

Zsidózás:

Fidesz: -

MH: -

NSDAP: Vigyük táborozni őket

"Kiegészítésképp pedig eszük ágában sincs semmilyen baloldallal összefogni, vagy az ellenzékkel, mégis azt állítják, hogy kormányváltást szeretnének"

- minden nem kormányon lévő párt kormányváltást szeretne, ezért indulnak a választáson

- MH nem akar összefogni a baloldallal mert nem baloldali párt és nem egyeznek a nézeteik, Fidesszel sem akar összefogni mert nem egyeznek a nézeteik.

"Bejutnak max 5 képviselővel, mihez fognak kezdeni? "

Minél több pártnak célszerű bekerülni, hogy minél több ember, minél szélesebb rétegek legyen képviselve.

"Kit fognak erősíteni azok után, hogy gyengítették az ellenzéket a szavazáson? "

Az országgyűlés nem egy focicsapat, azokat az emberek fogják képviselni akik bejuttatták őket.

"Emellett nácik is."

Az erre érkező bizonyítékra továbbra is kíváncsi vagyok.

2022. márc. 13. 13:42
 29/60 anonim ***** válasza:
45%
#28 Jól összefoglaltad, de hiába téped a szádat, a libbantakat nem zavarják a tények.
2022. márc. 13. 13:44
 30/60 anonim ***** válasza:
57%

#28 Lusta vagyok ezért inkább linkeled.

Brüsszel:

[link]

[link]

Tehát nem igaz amit írtál.

Ugyanúgy mindent gyúrcsányra fognak, kiegészítve nyugattal meg az egyéb hülyeségeikkel. Itt nem arról van szó faék egyszerűen amit leírtál, hanem a retorikáról.

A nyugat és az unióval kapcsolatban is ugyanazt vallják, csak nyíltabban. Elismerik, hogy az uniós források jók és kellenek, de csak azért ilyen nyíltan mert nem felelnek senkinek, nem kormányoznak így nem is tudnak visszaélni a forrásokkal. Az hogy te leírtad, hogy 2030-ban népszavazást kezdeményeznének semmit nem jelent, csak annyit, hogy nyíltan vállalják azt, hogy kiakarnak lépni, amit enélkül is világossá tettek már rég, csak utána kellene nézni. Tehát nem, nem ennyi a véleményük amit leírtál.

A magyar vállalkozásokat támogatná, ezzel együtt el zavarná a multikat aminek hatására több tízezer munkahely szűnne meg. Cserébe nem tudom mit érnénk a magyar vállalkozásokkal.

A fidesz nyíltan kommunikálja a magyar-cigány társadalom fontosságát, a háttérben pedig szegregálja a magyar-cigányságot.

A zsidózásról is írtam, hogy azt pluszban teszi hozzá a mi hazánk, azt nem írtam, hogy a fidesz csinálja. A mi hazánk zsidózik bizony. Ennek is utána kellene nézni.

"- minden nem kormányon lévő párt kormányváltást szeretne, ezért indulnak a választáson"

Azt hiszem érthetően leírtam. Itt van mégegyszer

"Kiegészítésképp pedig eszük ágában sincs semmilyen baloldallal összefogni, vagy az ellenzékkel, mégis azt állítják, hogy kormányváltást szeretnének, csakhogy esélyük sincs erre, viszont cserébe elszívtak pár szavazatot az ellenzéktől, javarészt a jobbiktól, ezzel gyengítce a fideszt. Bejutnak max 5 képviselővel, mihez fognak kezdeni? Kit fognak erősíteni azok után, hogy gyengítették az ellenzéket a szavazáson? Olvasd vissza mit írtam, miről szól a mi hazánk és vesd össze a fidesszel. Szinte ugyanaz a kettő, tehát a kormányt erősítik."

"Azt is mondják, hogy rendszerváltást akarnak de együttműködni senkivel sem. Egy ilyen együttműködés nélküli társadalmilag megosztó kormányzás van jelenleg is, ami ellen vannak elvileg."

"- MH nem akar összefogni a baloldallal mert nem baloldali párt és nem egyeznek a nézeteik, Fidesszel sem akar összefogni mert nem egyeznek a nézeteik."

Nagyon is egyeznek a nézeteik.

""Azt is mondják, hogy rendszerváltást akarnak de együttműködni senkivel sem. Egy ilyen együttműködés nélküli társadalmilag megosztó kormányzás van jelenleg is, ami ellen vannak elvileg.""

Abszolút a fideszt erősítk most is, és a parlamentbe jjtás esetén is ezt tennék, ezt már kifejtettem, kissé összefüggéstelen volt egy-két mondatod.

"Az erre érkező bizonyítékra továbbra is kíváncsi vagyok."

Cigányozás, zsidózás, bzizás, pár karlendítős kép, lantos jancsi náci tisztes egyenruhája.

2022. márc. 13. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!