Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártj...

A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja? Mi a bizonyíték erre?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 12:01
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
25%
#40 A referencia az egy másik szó. A relevancialiája pedig pont azért nincs meg az autópályás hasonlatoddal együtt, mert egy anoním fórumon vagyunk, tehát nem tükrözi a relevanciát a százalék. Ez arra viszont jó, hogy kikerüld a vitát, ahogy azt más is megtette, előtte megspékelve egy kis tereléssel, mosdatással.
2022. márc. 13. 18:13
 42/60 anonim ***** válasza:
29%

Anonim fórumon is emberek vannak, ezek az emberek véleményezték a válaszod.

Neked ez nem tetszik, tehát mindenki más a hülye. Következésképpen, mindenki szembejön az autópályán :)

Politikai vitát pedig nem fogok feleslegesen folytatni egy tájékozatlan tizenévessel :)

2022. márc. 13. 18:32
 43/60 anonim ***** válasza:
25%

"Neked ez nem tetszik, tehát mindenki más a hülye. Következésképpen, mindenki szembejön az autópályán :)"

Ez hazug állítás, én ilyet nem mondtam. Még egyszer leírom, egy anoním fórumon vagyunk, nincs relevanciája a százalékolásnak ilyen szempontból. Kiegészítem, hogy értsd, hiába százalékolnak le, a tények tények maradnak. Példának okán az oroszok által terjesztett ukrán népírtást is hangoztatják ezen a fórumon (de ki tudja hányan, hisz ilyenekről nincsenek adatok) és több kérdés alatt a cáfolatok sokszínűségéhez képest is simán 0%-on állnak azok a válaszok amelyek kifejtik, hogy nem, szó sincs ukránok részéről népírtásról. Tehát a tények azok tények. Ezt jelenti az, hogy nincs relevanciája ebből a szempontból a válaszok százalékolásának, ebből és más egyéb okokból engem nem zavar, ezt már csak te gondolod így. Ehhez fűzném hozzá azt is, hogy valószínűleg azért mert neked ez hoz megnyugvást, cserébe nem cáfolod tételesen a kijelentéseket (nem is igazán van mit) hanem csak hangoztatod, hogy "százalék, százalék".

"Politikai vitát pedig nem fogok feleslegesen folytatni egy tájékozatlan tizenévessel :)"

Igen, ezt hívják terelésnek, iróniától telített mondat, egy anoním fórumon, csak mert túlteng benned a kognitív disszonancia.

2022. márc. 13. 18:41
 44/60 anonim ***** válasza:
29%
Rendben, látom egyáltalán nem érted hogy miről van szó. Inkább hagyjuk is, nagyon az alapoktól kellene veled kezdeni mint ahogy azt már előttem is megírták. :)
2022. márc. 13. 18:48
 45/60 anonim ***** válasza:
25%
#44 ja, a szokásos hagyjuk, nem mondok semmit pedig tudnék. De érdemi választ megint nem adtál ahhoz képest, hogy a referencia és relevancia szavakat is összekeverted, pesig csak másolni kellett volna. Én állok rendelkezésedre, kezdj bele nyugottan.
2022. márc. 13. 18:51
 46/60 anonim ***** válasza:
29%

Érdemi válaszokban te is híján voltál amikor bizonyítani kellett volna az álláspontodat :) Tudod ez oda-vissza kell hogy működjön.

Az említett szavakat pedig te használtad, hogy keverhettem volna akkor össze én? Ez már kezd áthajlani egy jó kis üldözési mániába :)

2022. márc. 13. 18:54
 47/60 anonim ***** válasza:
33%

"Érdemi válaszokban te is híján voltál amikor bizonyítani kellett volna az álláspontodat :) Tudod ez oda-vissza kell hogy működjön."

Az, hogy te kikerülöd a válaszokat és rásütöd, hogy "hát ez nekem nem érv, nem válasz", bárki csinálhat. Csak a nyílvánvaló tényeket tagadjuk.

"Az említett szavakat pedig te használtad, hogy keverhettem volna akkor össze én? Ez már kezd áthajlani egy jó kis üldözési mániába :)"

Olvasd vissza, én nem írtam referencia szót, ellenben relevanciát igen. Te ennek ellenére referenciát idéztél vissza.

"A paranoia vagy üldözési mánia túlzó és irracionális szorongás vagy félelem, ami gyakran az üldözöttség érzésében nyilvánul meg." By, wikipedia.

Nem látom számodra hol nyílvánult meg a paranoia, idézd a mondatom. Csak azt ne mond, hogy az összes, legyél komoly.:)

2022. márc. 13. 18:59
 48/60 anonim ***** válasza:
29%

"Az, hogy te kikerülöd a válaszokat és rásütöd, hogy "hát ez nekem nem érv, nem válasz", bárki csinálhat. Csak a nyílvánvaló tényeket tagadjuk."

Te állításod: nácik

Előző válaszoló: bizonyítsd be

Ezután te: nácik, ezt mindenki tudja

Ezeket nem nyilvánvaló tényeknek hanem alaptalan állításoknak hívják, de ezért írtam én is hogy veled nagyon az alapoktól kellene kezdeni.

2022. márc. 13. 19:16
 49/60 anonim ***** válasza:

"Te állításod: nácik

Előző válaszoló: bizonyítsd be

Ezután te: nácik, ezt mindenki tudja

Ezeket nem nyilvánvaló tényeknek hanem alaptalan állításoknak hívják, de ezért írtam én is hogy veled nagyon az alapoktól kellene kezdeni.

A fogalom zavar után"

A fogalom zavar után én nem csodálom, hogy ennyit másoltál, be. Még jó hogy minden ott van csak vissza kell olvasni, így nyílvánvaló a hazug állításod is.:) Ahogy mondod, veled aztán tényleg mindent az elejénél kell kezdeni, a szövegértéssel az élen.

2022. márc. 13. 19:19
 50/60 anonim ***** válasza:
64%

Egy dolgot másoltam be hátha úgy kevésbé zavarodsz össze, hátha jobban tudod követni a témát, de tévedtem.

"Ahogy mondod, veled aztán tényleg mindent az elejénél kell kezdeni, a szövegértéssel az élen."

Ez a mutogatás már nagyon óvoda, neked tényleg fel kell még nőnöd :)

2022. márc. 13. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!