Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártj...

A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja? Mi a bizonyíték erre?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 12:01
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
39%

9)Az összefosás az a fertő.

PS:szerintem ne olvass több 444.hu-t,mert már ígyis az agyadra mrgy.

2022. márc. 13. 12:41
 12/60 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem lenne összefogás, a mihasznák be sem jutnának. Most is csak ez miatt fognak, így is hirdetik magukat, hogy harmadik út, meg Gyurcsány mentes ellenzék. Ha nincs összefogás, több párt indul, több választási lehetőség, többen mondhatják el magukról, hogy Gyurcsány mentesek. Talán az LMP-nél több szavazatot kapnának, de az sem biztos.
2022. márc. 13. 12:49
 13/60 anonim ***** válasza:
52%
#11 Ennél többet kell érvelj. Pontosan mi a baj a 444-el?
2022. márc. 13. 12:52
 14/60 anonim ***** válasza:
51%
Semmilyen bizonyíték nincs rá, mert hülyeség. Amint látod, itt is csak az elvakult liberális gyűlölködők fújják ezt, természetesen épkézláb érvek nélkül. A libsi média azért sugallja, hogy a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja, mert ha a világ urai saját kutyáikkal (Fidesz vs. összefosás) valósítják meg a két pólus látszatát, akkor garantáltan náluk marad a hatalom Magyarország felett is. Mindenhol ezt csinálják, lásd pl. USA (republikánusok / demokraták).
2022. márc. 13. 12:53
 15/60 anonim ***** válasza:
59%
Kérem linkelni a liberális médiák propagandáját cikkeit és minden egyebet amik szerinted azt sugallják amit.
2022. márc. 13. 12:55
 16/60 anonim ***** válasza:
39%
10 - azért engem pl. soha nem égethettek azzal, hogy Fideszes vagyok, mert egyértelmű, hogy én az ország boldog jövőjét akarom, ezért az Egységben Magyarországra fogok szavazni! Szerintem ha a MH-nak semmi köze nem lenne a fidkányokhoz, akkor senki sem vádolná őket ezzel! Arról nem is beszélve, hogy a szavazáson még a létükkel is Orbánt támogatják!!! Isten mentsen meg minket még egy ilyen begyepesedett bandától!
2022. márc. 13. 13:02
 17/60 anonim ***** válasza:
29%
12) Azért az nem valószinü, hogy aki az LMP-re/a MOmentumra/ MSZP-re vagy a DK-ra szavazna, akkor az az összefogás miatt majd a Mi hzaánkra szavaaz, mikor ott vana Kétfarku kutyapárt is meg a a Megoldás Mozaglom is.
2022. márc. 13. 13:04
 18/60 anonim ***** válasza:
50%

Nem a Fidesz fiókpártja.

1. Perc utan beszel Toroczkai arrol hogy miert nem a Fidesz “fiokpartja” a Mi Hazank.

[link]

2020-as plakátjuk:

,,Se Gyurcsány, se Orbán”

2022. márc. 13. 13:05
 19/60 anonim ***** válasza:
38%
#18 mégis ugyanazt csinálják mint a fidesz csak szélsőségesebben, az ellenzéket is odtorozzák és nem hajlandóak együttműködni senkivel, ezzel a fideszt segítve. Ma már csak az nem érti vagy tudja, hogy a mi hazánk a fidesz náci tagozata aki nem is akarja.
2022. márc. 13. 13:07
 20/60 anonim ***** válasza:
38%

Sokan lesznek szerintem, akik sem a fideszre, sem az összefogásra nem akarnak szavazni, a többi párt közül pedig csak a mi hazánk kampányol aktívan, a többi, mintha nem is létezne. Ezért fognak bejutni.

2022. márc. 13. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!