Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártj...

A Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja? Mi a bizonyíték erre?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 12:01
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
49%

Brüsszel = Unió

Remélem tudod, tehát igaz amit írtam, olvasd vissza.

"Ugyanúgy mindent gyúrcsányra fognak, kiegészítve nyugattal meg az egyéb hülyeségeikkel. Itt nem arról van szó faék egyszerűen amit leírtál, hanem a retorikáról."

Bírálják a jelenlegi kormányt is csak nem azokat az oldalakat követed ahol erre szót kapnak.

"Elismerik, hogy az uniós források jók és kellenek, de csak azért ilyen nyíltan mert nem felelnek senkinek, nem kormányoznak így nem is tudnak visszaélni a forrásokkal. "

Bizonyíték?

"A magyar vállalkozásokat támogatná, ezzel együtt el zavarná a multikat aminek hatására több tízezer munkahely szűnne meg. Cserébe nem tudom mit érnénk a magyar vállalkozásokkal."

Tehát ez is egy különbség a Fidesz és az MH között.

"A fidesz nyíltan kommunikálja a magyar-cigány társadalom fontosságát, a háttérben pedig szegregálja a magyar-cigányságot."

Hol és miben vannak szegregálva a cigányok?

Jelenleg, és az előző rendszer alatt is integrálták őket. Nincsenek cigányok számára fenntartott iskolák, tudatosan szegregációs céllal épített települések.

"A zsidózásról is írtam, hogy azt pluszban teszi hozzá a mi hazánk, azt nem írtam, hogy a fidesz csinálja. A mi hazánk zsidózik bizony. Ennek is utána kellene nézni."

Tehát ez IS egy különbség. Jöhet az MH-s zsidózásról a bizonyíték.

A "jobban utána kellene nézni" nem bizonyíték, remélem ezt is tudod :)

A parlament nem arról szól, hogy 2 tábor legyen, ezt írtam.

"Kit fognak erősíteni azok után, hogy gyengítették az ellenzéket a szavazáson?"

Azokat fogják képviselni akik bejuttatták őket.

Nem az "ellenzéket" gyengítik mert az MH is az ellenzék.

"Azt is mondják, hogy rendszerváltást akarnak de együttműködni senkivel sem. "

Együtt működésre lépett a Miéppel is. Azt mondták, hogy a kormánnyal és a baloldali Összefogással nem akarnak együtt működni mert nekik köszönhető, hogy az elmúlt 30 év alatt ide jutott az ország.

"Nagyon is egyeznek a nézeteik."

Most derült ki a többségéről hogy nem egyezik.

"Abszolút a fideszt erősítk most is, és a parlamentbe jjtás esetén is ezt tennék, ezt már kifejtettem, kissé összefüggéstelen volt egy-két mondatod."

Hiába írod le újra, hogy a "fideszt erősítik" attól még nem lesz tényszerű.

"Az erre érkező bizonyítékra továbbra is kíváncsi vagyok."

Ezek a bizonyítékok pedig érdekes módon most sem érkeztek meg.

Részemről befejeztem veled a "vitát" mert látszik hogy nem vagy képes érdemi kommunikációra és bizonyos fogalmakkal sem vagy tisztában. (integráció/szegregáció, Ellenzéki Összefogás / ellenzék)

Állítasz valamit és nem tudod bizonyítékokkal alátámasztani csak újra és újra leírod ugyanazt. Próbálok nem túlzottan személyeskedni de majd ha felnősz vagy elvégzel néhány iskolát, többet kommunikálsz az emberekkel rájössz, hogy valójában miből is áll egy vita és érvelés.

Szervusz!

2022. márc. 13. 14:32
 32/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást! Megnéztem pár videóját Toroczkai úrnak és beleolvastam a programjukba, így már egyértelmű, hogy rájuk fogok szavazni.💚
2022. márc. 13. 14:40
 33/60 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy nem a fidesz fiókpártja
2022. márc. 13. 14:42
 34/60 anonim ***** válasza:
5%

"Bírálják a jelenlegi kormányt is csak nem azokat az oldalakat követed ahol erre szót kapnak."

Váó, na ne mond? Mégis ugyanazt vallják csak szélsőségesebben, azzal a különbségg hogy nincsenek hatalmon és ebből adódóan nem tudnak pénzt lopni.

"Bizonyíték?"

Limkeltem az előzőbe, csak el kéne olvasni, nyílván ezért írtad a brüsszelt is. Olvasd el a két linket.

"Tehát ez is egy különbség a Fidesz és az MH között."

Itt az is* szó ugyanaz mint a végrehajtó maffiánál. Tehát csak ez az egy.

"Hol és miben vannak szegregálva a cigányok?

Jelenleg, és az előző rendszer alatt is integrálták őket. Nincsenek cigányok számára fenntartott iskolák, tudatosan szegregációs céllal épített települések."

Ez egy egyszerű hazugság. Vidéken szegregálnak csak nem folyamatosan és nem kizárólag. Ott volt a gyöngyöspatai ügy, vagy az uniós telep rehabilitációs pénzekből felépített szr minőségű házak amikkel pont egy szegregátumot hoztak létre.

"Tehát ez IS egy különbség. Jöhet az MH-s zsidózásról a bizonyíték.

A "jobban utána kellene nézni" nem bizonyíték, remélem ezt is tudod :)"

Remélem tudod, hogy a te tájékozatlanságodért te magad felelsz, amiket, pedig én közlök, bárhol, bármikor, bárki által fellelhető az interneten. Az, hogy te dacolás céljából egy internetes anoním fórumon letagadod a nyílvánvalót aminek bármikor utána nézhetsz, cserébe elvárod mástól, hogy kikeresse neked a mondom mégegyszer, nyílvánosan az interneten bárki által, bármikor fellelhető információkat, nem jelent cáfolatot, tehát igazán ellenkezni sem ellenkezel az állításoknál. Nekem megfelel ha itt letagadod, de bárki utána nézhet.

"A parlament nem arról szól, hogy 2 tábor legyen, ezt írtam."

Nem, mégis erről szól jelenleg is. Fidesz és az ellenzék. A fidesz 2/3-os többséggel kormányoz és bármit megszavaztathat. Ez az alap felállás a következő 4 évben sem terveztetik megváltozni ha a fideszen múlik. Nem tudom te miről beszélsz ilyenkor.

"Azokat fogják képviselni akik bejuttatták őket."

Így van, a táboruknak az érdekeik pedig egyeznek a fideszével, nagyjából. Ellenben az ellenzék táborával, akiknek szöges ellentétét képzik.

"Nem az "ellenzéket" gyengítik mert az MH is az ellenzék."

Tehát ezek szerint de. Az ellenzék az ellenzéki összefogás. A mi hazánk pedig gyengíti azt, és nem ellenzékiek.

Azokat fogják képviselni akik bejuttatták őket.

"Együtt működésre lépett a Miéppel is. Azt mondták, hogy a kormánnyal és a baloldali Összefogással nem akarnak együtt működni mert nekik köszönhető, hogy az elmúlt 30 év alatt ide jutott az ország."

Azzal a miép-el ami megszűnt? Javíts ki ha tévedek. Csak tudnám, hogy akar egy párt kormányozni a fidesz mintájára ha közben azt a rendszert szidják. Persze nekik az nem számít, hogy a magyar társadalmat szét cincálják nagy nemzeti hazaszerető cimszó alatt. Valahogy ez a mi hazánkosoknál nem bukik ki soha, csak legyen cigányozás, zsidózás, bzizás.

"Most derült ki a többségéről hogy nem egyezik."

Nem, nem derült ki a többségéről. A zsidózásról volt szó és a multikról, amiről alapjáraton azt mondtam, hogy különbség a kettő között.

"Hiába írod le újra, hogy a "fideszt erősítik" attól még nem lesz tényszerű."

Hiába írod le, hogy nem így van, attól még így lesz, leírtam már miért.

"Ezek a bizonyítékok pedig érdekes módon most sem érkeztek meg."

Ezt is leírtam. Ha írásos dokumentumot szeretnél, naív vagy. Bár alapjáraton kitűnt ez már.

"Részemről befejeztem veled a "vitát" mert látszik hogy nem vagy képes érdemi kommunikációra és bizonyos fogalmakkal sem vagy tisztában. (integráció/szegregáció, Ellenzéki Összefogás / ellenzék)

Állítasz valamit és nem tudod bizonyítékokkal alátámasztani csak újra és újra leírod ugyanazt. Próbálok nem túlzottan személyeskedni de majd ha felnősz vagy elvégzel néhány iskolát, többet kommunikálsz az emberekkel rájössz, hogy valójában miből is áll egy vita és érvelés.

Szervusz!"

Valahogy a mi hazánkosok soha nem fogadják el azokat a tényeket és összefüggéseket amiket eléjük tárnak, mindig csak linkelgessen nekik az ember, de megnyitni meg elolvasni pláne, már lusták. Tőmondatokban leírtál az elején is valamit, több momdat összefüggéstelen volt az állításaimmal. Azt már rég tudni lehet, hogy egy mi hazánkos a párt tagokkal együtt mindig különbnek gondolja magát, és ténylegesen elhiszik ezt a 3. Út szöveget, holott szinte ugyanaz mint a fideszé, apróbb különbségekkel. Akármit ír le nektek az ember, akármit linkel azt soha nem fogadjátok el. A mi hazánk nem ellenzék, hanem kormány párti, a fidesz náci tagozata akik nem kínálnak érdemi változást, csak hangzatos szövegeik vannak és egy 4 év alatt összeírt program, ami mind-mind csak kampány szöveg, hisz esélyük sincs. Sok helyen láttam már ezt, "nincs érv", nincs bizonyíték", nem lehet veletek vitatkozni", éstb(...)

Megint egy hasonlat a két párt között, közismertek a "vádak" mindkét párt esetében de érdemlegesen nem reagálnak rájuk, csak terelnek és terelnek. A mi hazánk ugyanúgy nem akar foglalkozni a hazájuk másik felével, még a médiába sem hajlandóak elmenni, elvannak maguknak a saját kis platformjukon, már ahonnan még nem törölték őket "ok nélkül". Ennek a fidesz rendszernek márpedig nagy hibája, hogy megosztja a társadalmat, támadja a szóvetségeseit, uszít és gyűlöletet jelt. A mi hazánk ugyanezt kínálja. Csömörből vödörbe.

Elvakít a sok gyűlölet, ez a ti bajotok.

2022. márc. 13. 15:05
 35/60 anonim ***** válasza:
38%
34-es, tizenévesen még ne próbálj politológust játszani mert csak nevetségessé teszed magad.
2022. márc. 13. 15:14
 36/60 anonim ***** válasza:
29%
#35 Egy ilyen mondatban foglalva nevezel mást tízen évesnek? Irónikus.
2022. márc. 13. 15:20
 37/60 anonim ***** válasza:
29%
0% ez a válaszod is, érdekes :)
2022. márc. 13. 16:47
 38/60 anonim ***** válasza:
35%
#37 Mintha bármiféle relevanciát tükrözne azt leszámítva, hogy téged ez nyugtat.
2022. márc. 13. 16:56
 39/60 anonim ***** válasza:
55%
18 - "Toroczkai arrol hogy miert nem a Fidesz “fiokpartja” a Mi Hazank" Hehehe, te azt vártad, hogy Toroczkai beismeri neked? Édes Istenem, mekkora sötétség?!
2022. márc. 13. 17:33
 40/60 anonim ***** válasza:
27%

,,Bármiféle referencia" Azt tükrözi, hogy mennyire osztják a nézeteidet jelen esetben. :)

És most állt elő a "mindenki szembejön az autópályán" eset.

2022. márc. 13. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!