Látsz rá esélyt, hogy Magyarország valaha is megszabaduljon ettől a fertőtől amit a fidesz hozott a fejünkre?
Szétlopták az országot, ellenünk fordították az eu-t, kétes a "barátságunk" a kelettel, elinflálódik a forint, rekord államadósság, romokban az egészségügy és az oktatás, lfsz minimálbér, soha nem látott korrupció ország szerte, kérdéses eu-s pénzek, töménytelen propaganda- uszítás és gyűlölet.
Látsz-e rá esélyt, hogy valaha fellendül magyarország, eltűnnek a kormányból ezek a bűnözők, pedofilok, tolvajok és hazaáruló kamu magyarok, újra lesz értéke a nemzeti valutánknak, szabadabb, demokratikusabb és jogegyenlőbb lesz-e a szeretett hazánk amit tönkre tettek az elmúlt 12 évben?
69!
Nem káromkodtam, csak pontosan azt a jelzőt használtam, ami illik rád. Ez óriási különbség. Te is jó tudod, hogy ez a helyzet és direkt terelsz, úgy teszel, mintha káromkodnék, hogy ne a tartalommal foglalkozzunk.
Pedig a tartalom az, hogy te hazudsz, kamuzol.
Eleve kamuztál, aztan megkaptad a linkedet, de te folyamatosan mellébeszélsz. Nem azzal foglalkozol, amit írtam, hanem személyeskedsz. Ez is csak megerősíti, hogy egy gerinctelen sz@rkupac vagy.
"Miért nácik? Mert cigányoznak, zsidóznak, homofób gyűlölet propagandát folytatnak, fehér sziget, ország és ehrópát vallanak, migránsoznak."
Lassan írom, hogy megértsd: Forrást kérek!
Mert az, hogy te itt miket hordasz össze, az senkit sem érdekel.
"Elég ha végig nézed a mi hazánk yt csatornáját. Miért? Mert egyértelmű."
Aha, tehát te elvárod az egyértelműre is a linket, de te nem adsz.
Tehát jöhet a forrás.
#72!
Tehát forrás az természtesen nincs, csak a szökásos nácizás. Nem is vártam többet. Eddig csak folyamatosan mellébeszéltél, terelsz és már a kérdéset és tömény hazugság volt.
És mindemellett van pofád engem vádolni ezzel.
Persz a gyenge elméddel azonnal azt gondolog, hogy mihazánkos vagyok, mert nem fogadok el tőled minden hazugságot. Nem nyert! Én igazi liberális vagyok.
#76!
Segítek: Egy igazi liberális sosem állna össze szélsőbalosokkal. Amit ma liberálisnak neveznek, annak semmi köze a liberalizmushoz. A liberalizmus összeegyeztethetetlen a kommunizmussal, a szocializmusal.
De téged (és nagyon sok embert) meghülyítettek.
Éppen az a jelenlegi moslék-koalícióval, hogy a magukat liberálsnak nevezők tegnap még ugyanúgy nácizták a Jobbikot, mint ahogy most a Mi Hazánkkal teszik, tesziktek ezt.
És persze most is mellébeszélsz, ahelyett, hogy a hazugságaidat, a színtiszta ballib propagandát alátámasztanád egy hivatkozással.
#77 "moslék-koalícióval"
Ezt is befűzöm utólag, gyűlnek azok az érvek.
Lehet a probléma ott lesz, hogy a fidesz propagandát nyomod, én nem tudok róla, hogy a 6 pártból álló összefogás politikusai és a táboruk egésze egy eszmét, világ nézetet, ideológiát vallana mint a mi hazánk vagy a fidesz. Szélső balos meg nincs az összefogásban, ahogy szélsőjobbos sincs. Alapvető információk hiányában állsz, a kijelentéseid szinte teljesen tükrözik a fidesz és a mi hazánk propagandáját, és mégis itt valaki ezt kikérte magának, csak nem értem mire fel. A jobbik legalább lapul mint szr a fűben, jól is teszi, csakhogy akiket onnan náciztak, azok alkotják most javarészt a mi hazánkat.
"És persze most is mellébeszélsz, ahelyett, hogy a hazugságaidat, a színtiszta ballib propagandát alátámasztanád egy hivatkozással."
Nekem nincsenek hazugságaim, a félország nácizza a mi hazánkat, ott nagy tévedés nem lesz hidd el. Az hogy te foggal körömmel ragaszkodsz a náci, neonáci fogalom szó szerinti értelmezéséhez, csak a te bajod. A jó öreg dilemma, mikor egy rasszistának magyaráznád el, hogy rasszista, nem fogja érteni vagy letagadja. Nekem van tapasztalatom mi hazánkos emberekkel és másoknak is. Teljesen felesleges bármit is mondani, érvelni, forrásokat linkelgetni videókról, oldalakról, képekről és cikkekről mert lesöpritek az asztalról, kimagyarázzátok vagy mivel alapverően szélsőséges eszméket, nézeteket és ideológiákat vallotok, ezért másképp is gondolkodtok ezekről.
Biztosan azt sem tudod, hogy először egy momentumos nevezte moslékkolaíciónak a moslékkoalíciót. Tessék rá haragudni! :D
"Szélső balos meg nincs az összefogásban"
Persze, az MSZMP utódpártjai már nem szélsőbalosok és gyerekeik sem. Ahogy a maoisták sem szélsőbalosok, hanem liberálisok. És van olyan hülye, aki ezt még mindig beveszi. :D
Tegnap még ti náciztátok a Jobbikot, ők pedig kommunistázták a MSZMP utódpártjait.
"félország nácizza"
Az nem érv, hogy valamit sokan mondanak.
De nyilván, neked ez volt a legerősebb érved. Magyarán nincs semmid.
"Tessék rá haragudni! :D"
Ez megint nem érvelés, csak egy gyerekes kijelentés, képtelen vagy elhatárolódni ettől?
"Tegnap még ti náciztátok a Jobbikot, ők pedig kommunistázták a MSZMP utódpártjait."
"Tegnap még ti náciztátok a Jobbikot, ők pedig kommunistázták a MSZMP utódpártjait."
Na ezek nem érvek.
Már elmondtam, nektek tök mindegy ki mit mond, nem fogadjátok el. Toró rasszosta, antiszemita és homofób, kijelentései is vannak, de titeket ez nem zavar, a párt tagjai vidzont beállnak mögé, magyaránt nem határolódnak el sőt, azonososulnak ezekkel.
Az valóban nem érv, hogy sokan mondják, de nektek semmi más sem, van tapasztalatom.:)
Én arra világítok rá ezzel, hogy csak ti nem gondoljátok kirekesztőnek és intoleránsnak azt ami már pedig az. Viszont ez csak a ti soraitokban létezik, a magyar többségi társadalom egyetért azzal, hogy ezek igenis intoleráns, kirekesztő eszmék, nézetek és ideológiák, ezért lehet rámondani, hogy náci a mi hazánk. Az, hogy a nácik németek voltak, ami a ti kifogásotok, részlet kérdés, csak ti ragaszkodtok ehhez foggal körömmel. Hamár valljátok a párt nézeteit és felvállaljátok, akkor fogadjátok el a megbélyegzést is, amit a társadalom többsége rátok aggat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!