Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látsz rá esélyt, hogy Magyaror...

Látsz rá esélyt, hogy Magyarország valaha is megszabaduljon ettől a fertőtől amit a fidesz hozott a fejünkre?

Figyelt kérdés

Szétlopták az országot, ellenünk fordították az eu-t, kétes a "barátságunk" a kelettel, elinflálódik a forint, rekord államadósság, romokban az egészségügy és az oktatás, lfsz minimálbér, soha nem látott korrupció ország szerte, kérdéses eu-s pénzek, töménytelen propaganda- uszítás és gyűlölet.

Látsz-e rá esélyt, hogy valaha fellendül magyarország, eltűnnek a kormányból ezek a bűnözők, pedofilok, tolvajok és hazaáruló kamu magyarok, újra lesz értéke a nemzeti valutánknak, szabadabb, demokratikusabb és jogegyenlőbb lesz-e a szeretett hazánk amit tönkre tettek az elmúlt 12 évben?

2022. márc. 12. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
66%

Rendes, a jövőjéért aggódó magyar/székely ember nem szavaz a Fideszre!

Az ellenzék sem tökéletes, de ezer klasszissal jobb jövőképe van minta Fidesz "folyatjuk" baromságának! Ha a Fidesznek lenne normális programja, és tiszta lenne a keze, akkor Orbán nagy pofával ki merne állni Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölttel szembe egy nyilvános vitára!!! De nem mer, mert gyáva, és nincsenek valós érvei! Ráadásul elmebajos is, mert amikor rákérdeztek, még Gyurcsányt hiányolta a szerencsétlen!

2022. márc. 13. 11:58
 42/82 A kérdező kommentje:
#40 Gondolodnezt te.
2022. márc. 13. 11:58
 43/82 anonim ***** válasza:
21%

Egy mai Európai Uniós világban nem is kell megküzdened a szabadságért, bármit is jelentsen a fogalom mára. Ha egyszerűen nem érzed jól magad, akkor kivándorolsz Nyugatra. Senki nem fogja kockáztatni a testi épségét, illetve azt, hogy lecsukják garázdaságért egy tüntetés után, vagy azt, hogy egy esetleges fideszes főnök, vagy kollégakör kicsinálja az ellenzékisége miatt. Egyszerűbb csendben elmenni egy másik EU-s országba, vagy ha olyan lehetőséged van, kimenni Amerikába.

2022. márc. 13. 12:31
 44/82 A kérdező kommentje:

#43 Ez sem igaz, lehet hogy sokan vándorolnak ki, de marhàra nem egyszerűbb ezt megcsinálni. Komoly anyagi vonzata van elmenni, nem megy olyan hű de jól a többségnek, hogy csakúgy elmenjen, hátrahagyva a családját, az otthonát, a hazáját.

Erről a felfogásról beszéltem. Változáat akarnak sokan de tenni mert lusták hozzá, ilyenkor mutatkozik meg tényleges a kényelem világa. Nincs igazán rossz élet a kapitalizmusban annyira, hogy tegyél a változásért. Egy tüntetésért meg senkit nem visznek el, ez nem oroszország, habár annak a mintájára épülget.

2022. márc. 13. 12:42
 45/82 anonim ***** válasza:
28%

Nem a tüntetés miatt visznek el, hanem ha a tüntetésen el kezdesz hőbörögni, kocsikat burítasz fel, kövekkel dobálod a rendőröket. Egy tüntetés hamar átcsaphat ilyenbe.

2022. márc. 13. 13:26
 46/82 A kérdező kommentje:
#45 Te életedben nem voltál még és nem láttál tüntetést, legfeljebb talán a gyurcsány érában. A mai napig vannak tüntetések, elmbetegek csinálnak olyat amit te leírtál, nem jellemző és bem véletlenül. Akinek ép esze van, az nem csinál ilyet, ha a változásért tüntet.
2022. márc. 13. 13:30
 47/82 anonim ***** válasza:
68%

Lehet igazad van. Viszont az tuti, hogy a kapitalizmus annyira nem lesz sosem rossz, hogy országos tüntetés legyen, meg forradalom. Még ott éppen nem tartunk, hogy a Fidesz kiegyezzen a néppel, mint anno Kádár, de előbb-utóbb meg fog történni.

2022. márc. 13. 13:35
 48/82 A kérdező kommentje:
#47 Erről írtam az elején én is. Túl kényelmes alapjáraton az élet ahhoz, hogy magyarországon érdemi változást érjen el a nép másik felének akarata.
2022. márc. 13. 13:37
 49/82 anonim ***** válasza:
15%

"...De nem mer, mert gyáva, és nincsenek valós érvei! Ráadásul elmebajos is, mert amikor rákérdeztek, még Gyurcsányt hiányolta a szerencsétlen!"

Értem én, hogy egy írta a 444 és MZP és ezt a hülyeséget mondja (sok más mellett is), de néha nem ártana gondolkozni is.

Aki elhiszi, hogy emitt nincs vita, az bizony buta. Mondom úgy is, hogy megértsd: Egy trágyával etetett gomba vagy és éppen MZP tolja a szádba a sz@rt.

Elég nehéz lenne baloldali értelmezésű élő vitát tartani 3-4 súgógéppel... Mert MZP jelenleg erre lenne képes.

Ez a szerencsétlen az előválasztás óta éppen azt mondja, amit a ballib oldal 12 éve. MZP-nek sincs egyetlen saját és pozitív gondolata sem. Nem véletlen, hogy már most új pártot akar alapítani.

Szűk egy éve még azt volt az ellenzék programja, hogy leszámolásokat, tisztogatások, vagyonelkobzásokat fog tartani politikai alapon. Egymásra licitáltak rá az ellenzéki pártvezérek, hogy kiket fognak földönfutóá tenni.

2022. márc. 13. 14:48
 50/82 A kérdező kommentje:
#49 Ez a szokásos terelés. Ha mzp nem vita partner, ezen az alapon ki is állhatna ellene orbán, ez csak magyarázkodás. Ugyan kérlek, linkelj már nekem valamit amit kifogásolsz a 444-től. Már annyiszor kértem annyi embert, de valahogy sosem érkezett semmi.
2022. márc. 13. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!