Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látsz rá esélyt, hogy Magyaror...

Látsz rá esélyt, hogy Magyarország valaha is megszabaduljon ettől a fertőtől amit a fidesz hozott a fejünkre?

Figyelt kérdés

Szétlopták az országot, ellenünk fordították az eu-t, kétes a "barátságunk" a kelettel, elinflálódik a forint, rekord államadósság, romokban az egészségügy és az oktatás, lfsz minimálbér, soha nem látott korrupció ország szerte, kérdéses eu-s pénzek, töménytelen propaganda- uszítás és gyűlölet.

Látsz-e rá esélyt, hogy valaha fellendül magyarország, eltűnnek a kormányból ezek a bűnözők, pedofilok, tolvajok és hazaáruló kamu magyarok, újra lesz értéke a nemzeti valutánknak, szabadabb, demokratikusabb és jogegyenlőbb lesz-e a szeretett hazánk amit tönkre tettek az elmúlt 12 évben?

2022. márc. 12. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
22%

Nekem az tetszett amikor MZP elmondta, hogy egyik rokona nyert közbeszerzést. Természetesen ott minden rendben volt mert a legolcsóbb ajánlatot adta.

Én is láttam már ajánlatokat. A legolcsóbb ajánlat műszaki tartalma mindig a legszarabb. Sosem szoktam elfogadni. Nekem ne szereljen be senki mondjuk nevenincs kínai kismegszakítókat.

A politikusok mindig az árra hivatkoznak, sajnos a részletes műszaki tartalom összevetésére nincs lehetőség mert az már bizalmas info.

2022. márc. 13. 00:33
 12/82 A kérdező kommentje:
Meg is kezdődött a mosdatás.
2022. márc. 13. 00:34
 13/82 anonim ***** válasza:
32%

Inkább avassuk szentté ezt a Pétert is.

Már van egy Szent Péter ő lesz a nr 2.

2022. márc. 13. 00:37
 14/82 anonim ***** válasza:
71%

Egyszer véget fog érni ez a korrupt rendszer, de nem tudni mikor. Lehet idén, de az is lehet, hogy csak évtizedek múlva.

Árokpart hülyeségeivel meg nem kell foglalkozni. Majd az ENSZ 100 ezer ember miatt valakit ki nevez kormányfőnek. Ki hiszi ezt el? Ekkora marhaságot. Tuti valami EU, meg Nyugatellenes oltásfóbiás csoport, majd pont nekik adnak hatalmat.... 🤦‍♂️🤦‍♂️

2022. márc. 13. 00:39
 15/82 A kérdező kommentje:
#14 Én írtam neki pv-t, hogy mi ez de nem válaszolt.
2022. márc. 13. 00:43
 16/82 anonim ***** válasza:
72%

Én egy másik kérdés alatt megkérdeztem, hogy mit üzennek, mi a tervük, semmit sem reagált. Amit tudok róluk, mert korábban is hallottam felőlük, amolyan konteós társaság, teljesen komolytalanok. Még a vadhajtások is osztja őket, de komolyabb média nem is foglalkozik velük, mert felesleges lenne.

2022. márc. 13. 01:05
 17/82 anonim ***** válasza:
93%
#13 Na pont erről a gondolkozásról/kommunikációról beszélek... Emiatt nem lesz nálunk soha fejlődés szerintem. 0 gondolkozás, 0 értelmes kommunikáció, 0 szövegértelmezés. Senki nem avat senkit szenté azzal, ha leírja, hogy valamit valaki jól csinál.
2022. márc. 13. 01:07
 18/82 anonim ***** válasza:
21%
Az a baj az ilyen "kérdésekkel", hogy valójában az egész töménytelen propaganda, uszítás és gyűlölet.
2022. márc. 13. 02:16
 19/82 anonim ***** válasza:
80%
A "Fidesz"... Tudod, ezeknek már a nagyapjuk is ugyanilyen volt, szóval ez egy meglehetősen mély társadalmi probléma. Egyesek meg azt képzelik, hogy itt minden szép és jó volt, csak az utóbbi tíz évben elromlottak ezek a kedves fiúk.
2022. márc. 13. 02:28
 20/82 anonim ***** válasza:
15%
A Fidesz-fertő egy nátha.Az Összefogás-fertő:lepra,luesz,hepatítisz.
2022. márc. 13. 02:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!