20 évig kussban ült az 0rbán álltal irányitott pártban és rendszerben, elvolt a fizetésével és a feleségével, és akkor nyitotta ki csak a száját, amikor már nem volt tétje, mert kirúgták az asszonyt és semmi mást nem mond, mint az eddigi ellenzéki vezetők összessége.
Baromi nagy hazafi, megélhetési ripacs, mint Majka.
Tiszásként egyetértek a másodikkal. De még mindig jobb egy volt fideszes, mint a profin működő jelenlegi rablóbanda Fidesz.
#5 Sajnos ez a lényegetek.
Nem egy jó politikust kerestek, nem egy jó pártot csináltok ami jól tudná vezetni az országot, hanem leszavaztok bárkire aki nem a fidesz. Még egy volt fideszes is megfelel nektek akik egy éve még pont olyan volt, pont egy volt azok közül akiket ennyire le akartok cserélni, hogy mindegy mi lesz utána, csak ne az legyen.
5, csak az a gond, hogy egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy ő volt fideszes.
Nem tudok bizni egy ilyen emberben és nem tudok ilyenre szavazni.
MZP nem volt jó ennek az országnak, mert túl őszinte volt, a fickó, aki ott ült évekig, amit az ország le akar váltani, ő bezzeg...
2: Majkának már 2022-ben is volt egy kemény rendszerkritikus száma.
https://www.youtube.com/watch?v=p9Rw1udYN1A
De az "Azt beszélik a városban" nem lett ennyire ismert, mint a "Csurran, cseppen".
Szerintem eddig úgy tűnik. Én radikálisként, "nácziként" is jedvelem, jobban, mint Toroczkait... Toro is oedzegette hogy kéne gazdaságpolitika, de ő is messze van ettől a szinttől. Most ugyanis nincs, de ezt sokan úgysem értik.
MP elmehetett volna maszekba, milliós fizetésért. Ehelyett a hazát szolgálja, miközben fideszes verőemberek ordibálnak az arcába 20 centiről és leadják a magánbeszélgetéseit a közszolgálatin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!