Az igazi hazafi magyar az ukránokat és az oroszokat sem kedveli?
Nem a népekkel van baj, hanem a főnökeikkel. Ez mindhárom általad említett országra így igaz.
A hazafisággal nem függ össze, hogy a hazádon kívül kit szeretsz.
Tekintve hogy a hazafi szót lenyúlta magának a széljobb, ők meg mindenkit utálnak, így mondhatjuk. Persze a hazafiságnak semmi köze a széljobbos rongyemberséghez, mások gyűlöletéhez meg aztán főleg, ezért meg nem nagyon.
Külön mókás, hogy Magyarországon bőven kevert annyira a lakosság, hogy a sok önjelölt náci családja is tele van tóttal, ráccal, románnal, askenázi zsidóval, szlovénnal, svábbal, krobóttal, ruszinnal csak éppen Náczi Jóska nem tud ezekről.
Ezt én sem értem miért is kellene bármelyiket szeretini a másikkal szemben - vagy épp utálni egyiket, másikat vagy mindkettőt.
Egyik ország sem barátunk, nem szövetségeseink - gazdasági kapcsolataink és normál diplomáciai kapcsolatunk legyen mindkét országgal, ennyi!
Ez nem a hazafiságról szól, senki nem lesz attól hazafi ha utálja a másik országokat és nem lesz kevésbé hazafi, ha nem utál senkit sem.
#5 Ne magadból indulj ki!
Attól mert te ilyen vagy, "egy kicsinyes megkeseredett rosszindulatú görcs", mások még nem azok. Csak a tükörben látsz ilyet, esetleg magad körül, mert a hasonlókat vonzod.
"#5 Ne magadból indulj ki!
Attól mert te ilyen vagy, "egy kicsinyes megkeseredett rosszindulatú görcs", mások még nem azok. Csak a tükörben látsz ilyet, esetleg magad körül, mert a hasonlókat vonzod."
Ja bocs, azt kihagytam hogy a magyarok a szarkazmust sem értik. Köszi hogy emlékeztettél. 😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!